Passion Seeker

Members
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

About Passion Seeker

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

284 profile views
 1. Hvala Lepo napreduje,presla je na sirovu ishranu cim je dosla kod nas ,naucila je da dolazi na poziv,da sedne kao i da ne sme da jede dok joj se ne dozvoli.
 2. Pre nedelju dana u nasu porodicu je stigao novi clan Blunose pitbull Lusi. Sada ima devet nedelja. Stene je umiljato i radoznalo.Poceli smo da radimo polako sa njom,i nadamo se da ce izrasti u balansiranog psa. Evo par slika.
 3. Od pre neki dan nam je u kucu dosao novi clan porodice. Lusi http://s8.postimg.cc/wd7qi3e39/IMG_20180714_184019.jpg https://s8.postimg.cc/40c8rlacl/IMG_20180714_184301.jpg
 4. Jede najcesce tri krilca I dva velika bataka uz palentu ili pirinac. Dodam I malo persuna I maslinovog ulja. Ako nadjem odgovarajuce slike kacim kasnije.
 5. Poceo sam da hranim pita sa mesom,najcesce batacima I junetinom. Ubacim mu I palente I pirinca sa nekim povrcem. Pas je napredivao kroz nedelju dana..nikad vise granule.
 6. Usvojio sam muzijaka pitbula. Ima oko dve tri godine. Evo malo slika
 7. Hteo sam da cujem misljenja ljudi iz rase
 8. Muzijak kojeg sam usvojio, po svaku cenu zeli na krevet ,uzasno je tvrdoglav. Kad mu kazem ne u stanju je da cvili pored kreveta po pola sata. Dajte neki savet kako da ga naviknem da krevet nije mesto za njega?