goran012

Members
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

About goran012

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 09/06/1978

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.facebook.com/goran.kamenovic.1

Profile Information

 • Pol
  Male
 • Lokacija
  Pozarevac

Recent Profile Visitors

552 profile views
 1. goran012

  pas nece na povodac

  Za sad nosi AM i vuce kanapce. Pa probacemo za par dana prvo po sobi da vidim dal ce da bude isto uz pomoć hrane i jedne krpice to je kao igracka njena obožava je. Pa ako ne ide probacu da je zakacim za drugog psa da vidim ponašanje.
 2. goran012

  pas nece na povodac

  Imam dvorište izlazi sa lunjom se slaže odlično igraju se laju na druge pse kad prolaze ulicom. Iz udruženja su mi rekli sve od momenta kada je nadjena pa sve dok je ja nisam udomio svaki detalj i ponudili pomoć za ubuduce oko bilo cega. AM stoji sad Cu i neko kanapce da stavim kao povodac malo krace da ga vuce.
 3. goran012

  pas nece na povodac

  ako neko moze da mi objasni ili kaze kako drugacije. poceli smo da se ucimo na povodac pas ima oko 9 meseci engleski seter zenka nadjena na nekom lovistu polu mrtva pa je lecena od strane drusta za zastitu zivotinja i onda sam je ja udomio. ona je vec mesec dana kod mene u pocetku dva-tri dana je uvek bila na istom mestu i nije htela da pravi neki poseban kontakt sa nama u kuci savija glavu grbi se gleda u zid ali posle nekog vremena ona se opustila sasvim kao da je odrasla ovde. e sad kada je doslo vreme da se ucimo da seta problemi. kupio sam ogrlicu malo se igrao sa ogrlicom i sa njom ostavljao ogrlicu da ona ispita sta je to tako dva dana. dan treci: stavim ogrilicu i dok sam stavljao ogrlicu primetio sam da radi kao i kada je dosla kod nas savija se gleda u zemlju i samo se ispruzi na stranu. posle nekog vremena mozda 5 minuta je vec ustala pokusavala da skine ogrilicu i tako i zaspala. sutra dan kao da je i nema igra se normalno ajde pustio sam je da ne silim pa sam juce probao da ucimo da setamo stavio sam povodac i ona nece da mrdne sedne ukopa se ako malo povucem ili bilo sta samo se ispruzi i ja onda mora da je pustim i ona posle par minuta ustane i sve normalno. veceras smo kao bili malo bolji uz pomoc hrane smo malo setkali po sobi mada nije mnogo ni hrana poogla opet se desava isto. ja sam povodac-kanap skino a am ostavio da ga nosi pr dana da navikne. e mene interesuje zasto ona to radi ili ce vremenom da nauci na povodac ja imam vec psa star 3 godine koga setam normalno el bi bilo dobro da pokusam sa njim da je ucim da ih setam zajedno ili je mozda problem nesto vise kod nje treba mi savet. da napomenem da je naucila da sedne na komandu sedi i to mozda za nekih 20 minuta mozda je to videla od ovoog drugog psa.
 4. goran012

  Knjiga Dresura pasa. PDF

  moze meni knjiga kamenovic.new@gmail.com