Bagabundo

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

About Bagabundo

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

324 profile views
 1. Bagabundo

  Kašalj kod haskija

  Imam ženku haskija staru 5 godina, živi u stanu i nikad nije bila bolesna. Pre tri dana je počela da kašlje i prilikom kašlja, povrati belu penu u obliku sluzi. Naš veterinar je van zemlje, zvali smo drugog koji nam je rekao da je to samo prehlada zbog promene temperature. Ona lepo jede i vesela je, da li mislite da je vet u pravu ili smatrate da treba dalje da ganjam?
 2. Bagabundo

  Haski Dresura

  Imam haskija starog 4 godine. Pre nekoliko meseci smo se preselili iz kuće u stan. Dok smo živeli u kući, imao je dvorište i slobodno je šetao po dvorištu, nismo ga izvodili u neke duge šetnje. Od kako smo u stanu više ga šetamo ali imamo problem sa ,,zapišavanjem,, po stanu....ne znamo kako da ga odviknemo od toga?
 3. Bagabundo

  Haski

  Imam sibirskog haskija, star je 3,5 godine. Držim ga u dvorištu, slobodno šeta i omogućen mu je ulaz na terasu gde uglavnom prespava. Inače je dobar i poslušan.U poslednje vreme je počeo da obeležava ( zapišava) po terasi gde god stigne. Pre neki dan sam ga pustio u kuću i bio je skroz ok ali je sledeći put zapišao i krevet...o čemu se radi?