Petite

Administrators
 • Content Count

  17,742
 • Joined

 • Last visited

About Petite

 • Rank
  Guru
 • Birthday 10/24/1972

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.balkankinology.net

Profile Information

 • Pol
  Female
 • Lokacija
  BK
 • Interesovanja
  zivot

Recent Profile Visitors

8,755 profile views
 1. Prozivate nekoga imenom i prezimenom. A vi ste?
 2. Postavljam oglas u ime prijateljice. Prodajem žensko štene maltezera, sa pedigreom i svim vakcinama, očišćenu od parazita, staru 3 meseca pod imenom Frida po ceni od 600 eura. Ona je ćerka od mužjaka aktuelnog šampiona Srbije i majke internacionalne šampionke. Manjeg je rasta i izložbenog potencijala. Takođe prodajem i muško štene, kome je otac aktuelni šampion Srbije, pod imenom Astor, cena 400 eura. Sve ostale inf. na mob. tel. ili viber +381642199136
 3. Evidentno je da zloupotrebe ima. Posebno kad su psi u pitanju. Ono što se meni nameće kao pitanje je - kakve obaveze ta udruženja imaju? Pozivaju se na prava ova, prava ona, a niko ne pominje kakve ONI obaveze imaju pozivajući se na bilo kakvo pravo? Konkretno u vezi divljači (da se dotaknemo teme i osim pasa) - sistem funkcioniše da je država vlasnik divljači, država daje na korištenje divljači korisniku lovišta i po zakonu svu štetu koju divljač napravi, snose Lovaška Udruženja (LU). Svjedoci smo koliko su ti 'zaštitari' protiv lovaca, ne biraju ni mjesto, ni vrijeme, a bogami ni riječi da im prijete, psuju, ocrne, omalovaže.... Koja je solucija da ta 'zaštitarska udruženja' preuzmu odgovornost i obavezu da isplaćuju štete koju divljač napravi? Protiv lova ste i lovaca - u redu. Izvolite onda i preuzeti obaveze koje Lovačka Udruženja (LU) snose i namiruju. što se tiče udomljavanja pasa, pod parolom 'udomi - ne kupuj'. ŠTA rješava udomljavanje? Rješava li izvor tih pasa koja se pojavljuju na ulici? Rješava li štanc, protiv kojeg su ionako svi savjesni uzgajivači? Zaštitari se pitaju 'plaćaju li porez uzgajivači?' , a ja se pitam 'plaćaju li porez zaštitari'' kad ih već ima toliko i skoro svi primaju donacije, kod svih je vidljivo istaknut 'pay pall'?
 4. Dragi Svi, svjedoci smo osnivanja mnogih organizacija i društava 'za zaštitu' životinja. Svjedoci smo i svakojakog djelovanja istih na raznim poljima. Koliko je tu prioritetna zaštita životinja, koliko je izvodljivo sve što se propagira, koliko je korisno za životinje, najviše pse, to što se propagira....? Pitanja je mnogo i sama se nameću vremenom. Izvolite temu da iskažete svoje mišljenje u vezi te teme.
 5. Malo smo počeli vježbati na povodac. Sa Žutom. Žuta je udomljena neki je mješanac sa malinois i pretpostavljam neka lovačka rasa (možda balkanac), jer kad uhvati trag, slijedi glasno. Inače je pomalo neurotična, ujela je malca nekoliko puta, pa ih još uvijek puštam zajedno samo pod nadzorom.
 6. Mi smo bili na prvoj ilzožbi, u dobi od 3,5 mj CAC Derventa, sudija Zlatko JOJKIĆ. Hector del Cuore Nero (Delta Naissus x Ghost G. Ashanti) VP , baby BIS3. Bio je najmladji i najveći, stajao i nekako, išao nikako 'kako se njemu navije' Izvela sam ga da podržim izložbu i da se malo navikava. Sve u svemu, mnogo je opušteniji bio na kraju, nego na početku, što je i bio cilj. Mama Sloba je išla s nama. Jedan trapavi doberman i strpljivi sudija. Mama Sloba (85,5 god) i Lule (3,5 mj) najstarija i najmladji na izložbi. Malo se druži s djecom (on bio budan, a djeca korektna, pa sam pustila da se druže). Na postolju.
 7. Hvala Zoka. Jutros, zove mamu Slobu njena sestra Nada i izmedju ostalog pita Nada 'kako ti je cuko, jede li, jesu li mu dobro uši?' -Slobodanka 'kako je maksum, dobro je, nije napastan. Juče nešto dobro nije jeo dok Sanja nije došla, pa sam se nasekirala. Ali kad je Sanja došla, jede draga k'o vel'ki'. -Nada 'ma valja to sad' čuvat' ko malo dijete, dok ne naraste'
 8. Stigao omladinac 11/7/2019 Hector del Cuore Nero (dob 2.5.2019 Delta Naissus x Ghost Gamon Ashanti)
 9. Dobermann Grand Prix 2019 Klupski pobjednici.
 10. Dobermann G5rand prix 2019
 11. Dobermann Grand Prix 2019
 12. Dobermann Grand Prix 2019
 13. Dobermann Grand Prix 2019
 14. Dobermann Grand Prix 2019
 15. Dobermann Grand Prix 2019