Petite

Administrators
 • Content Count

  17681
 • Joined

 • Last visited

About Petite

 • Rank
  Guru
 • Rodjendan 24.10.1972.

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.balkankinology.net

Informacije o profilu

 • Pol
  Female
 • Lokacija
  BK
 • Interesovanja
  zivot

Recent Profile Visitors

7727 profile views
 1. Petite

  Požarevac ( 2018.)

  I pored dobre volje, tema pod kljuc.
 2. Petite

  Požarevac ( 2018.)

  Posto sam i sama primila uvrede na fb pp od g. Miroslav M. - da objavim da ce svaki vaš buduci post na ovoj temi biti izbrisan. Jer vasim ponasanjem niste zasluzili prostor, da iskazete sto imate. Takvo ponasanje nije za toleranciju. Imali ste priliku da iskazete sto zelite, upozoreni ste na Pravila, niste ispostovali. Molim clanove da mi svako buduce pisanje izvan Pravila foruma prijave (ovde na bk, fb...). Isto tako, prijavljujte mi postove sa provokacijama, jer se odgovor na provokaciju tretira kao provokacija u uredjivanju foruma - hvala.
 3. Petite

  Požarevac ( 2018.)

  Na ovom forumu postoje Pravila foruma. @MarkoMaky je banovan kao nalog na 6 mj, jer je spamovao mnogo tema, a to na ovom forumu se ne smije raditi. Jer su teme podijeljene. Sada imamo situaciju da se druga strana logovala pod imenom i prezimenom, pa sam od @Milan D. Stojicevic editovala post(ove) koji se odnosi na to koliko je ko debeo, koga cure vole/ne vole i slicno, jer to nije dio kinologije. Znaci, licne stvari i zadiranje u privatnost nisu dio ove teme i foruma I takvi postovi se brisu. Licne stvari clanovi iznose na svojim licnim prezentacijama, koje sami uredjuju. Takodje, obratite paznju na nacin obracanja. Bilo kakve uvrede, na ovom forumu nisu pozeljne, pa ako ima neki post da sam propustila, a uvredljiv je, molim vas da prijavite. Nalog @kastel opet pise pod pseudonimom i dobiće ban, jer sam 2 puta već napisala da pod nickom ne može da nastavi, a postove ću izbrisati. I nemam namjeru da ponavljam više jedno te isto. Podrzavamo iznosenje cinjenica i diskusije, ali u skladu s Pravilima foruma. Svako ko spamuje forum, pod raznim nickovima, nece se shvatiti kao ozbiljan sagovornik u diskusiji, u kojoj proziva druge. Znaci - ukoliko vodite konverzacije, potrudite se da diskusija bude na civilizovanom nivou. Molim vas - pročitajte Pravila foruma, da ne dolazimo u nesporazume. Hvala.
 4. SVIMA, sreće, zdravlja i kinoloških uspjeha u 2019-toj, želi admin/mod team BK . Živjeli.
 5. Petite

  Požarevac ( 2018.)

  Da ponovim Da napomenem - tema je kinologija. Imajući u vidu da se prozivaju pojedinci, društva, potpišite se ispod svakog narednog posta koji napišete, a koji se tiče ove teme i stanja u KD Požarevac. Ne podržavamo prozivanje bilo koga, pod pseudonimom. Svako ko napiše post, a ne potpiše se ispod posta, kako je napisano u uputi admina, će dobiti ban.
 6. Petite

  Požarevac ( 2018.)

  Svima, počistila sam temu. Još jednom ću pregledati da nije ostala neka personalizacija. Da napomenem - tema je kinologija. Imajući u vidu da se prozivaju pojedinci, društva, potpišite se ispod svakog narednog posta koji napišete, a koji se tiče ove teme i stanja u KD Požarevac. Ne podržavamo prozivanje bilo koga, pod pseudonimom. Ima pravo svako da iznese mišljenje, kao pozicija ili opozicija, no molim da se mišljenja iznose bez vrijedjanja. Jer će ti postovi biti uklonjeni. Vodite diskusiju bez vrijedjanja. Za sada, neka tema ostane u ovom podforumu, no nije iskljuceno da bude prebacena u 'Savezi i Klubovi'. Jos jednom - hvala što ćete ispoštovati Pravila Foruma. Sanja Sukara @zmanic = Zoran Manic ps ukoliko želite nick promjeniti u vlastito ime ili ime uzgajivačnice, pošaljite mi pp, riješićemo
 7. Izvještaj za vamjarce, autor - Nataša Matović, predsjednica Kluba Dana 20.10.2018.g. u organizaciji Srpskog kluba Vajmarskih pticara, odrzan je prvi jesenji uzgojni ispit - za Vajmarske pticare - HZP u Srbiji. Na ispit je bilo prijavljeno 4 Vajmarska pticara, jedan iz Austrije, a 3 iz Srbije. Na ispit je izvedeno 3 psa. I to: Money-Penny Dunavska, kona je uspesno polozila ispit sa osvojenih 147 bodova, Honk If U Love Fala Love'a sa oavojenih 153 boda, i Aron Ot Domuslavetz je veoma uspesno polozio sve discipline, sem discipline donosenja zeca sa vlecke. Vreme na ispitu nije pogodovalo ispitivanju pasa, pored dosta jakog vetra i temperatura se drasticno menjala iz sata u sat, sto je samo otezavalo rad pasa. Zahvaljujemo se Lovackom Udruzenju "Kovin" na ustupljenim terenima za odrzavanje ispita, kao i strucnoj sluzbi Udruzenja. Posebno treba istaci da je sekretar kluba Nemanja Micic, ispunio uslove za polaganje sudijskog ispita i time doprineti u buducnosti boljoj, strucnijoj organizaciji i sudjenju na ispitima, a pogotovu sto je i sam odgajivac i vlasnik Vajmarskih pticara. Veliko hvala fabrici hrane za pse Premil na poklonima za svakog vodica, kao i za sudije. Na kratkom sastanku nakon ispita najuzeg rukovodstva kluba, donesena je odluka da se i sledece godine dozvoli ispitivanje starijih pasa, a sve u cilju sto boljeg uzgoja ove rase u Srbiji. Klub Vajmarskih pticara Srbije ce blagovremeno objaviti plan manifestacija za sledecu godinu, kao i naredne korake u radu kluba. Veliko hvala Sanji Sukari na svim fotografijama kone je uslikala ispitnog dana, a koje ce biti objavljene i na stranici kluba.
 8. Jesenji uzgojni ispit (HZP) Kovin 20.10.2018
 9. Jesenji uzgojni ispit (HZP) Kovin 20.10.2018
 10. Jesenji uzgojni ispit (HZP) Kovin 20.10.2018
 11. Jesenji uzgojni ispit HZP, Kovin 20.10.2018
 12. Jesenji uzgojni ispit HZP, Kovin 20.10.2018
 13. Jesenji uzgojni ispit HZP, Kovin 20.10.2018
 14. Jesenji uzgojni ispit HZP, Kovin 20.10.2018
 15. Kasno naveče, 19.10.2018 u Beogradu je počela da pada jaka kiša, koja je padala do ujutro. Krenusmo @NeLe001 i ja zorom ranom prema Kovinu. Povod tome je bio Jesenji Uzgojni Ispit , u organizaciji SDDK Grupe Južni Banat, Srpskog Kluba vajmarskih Ptičara i Lovačkog Udruženja Kovin. Nele je stažirao, a ja odlučila da propratim dogadjaj škljocajući fotoaparatom. Put je prošao bez problema, te stigosmo nakon nešto jače od sat vremena vožnje. A u Kovinu, tlo suvo kao barut. Ni kapi kiše nije palo. U Lovačkom Domu, već se skupilo društvo. Pozdravimo se, naručih kavu da progledam. Sjela mi kava, k'o budali šamar, pa da ovjerim, naručim još jednu. Živio konobar. Tek nakon druge kafe sam bila sigurna da ću nešto i nanišaniti preko objektiva. Nešto malo nakon 8h, odradjena je ceremonija upoznavanja sa sudijama, rasporedjene baterije, predstavljeni vodiči i psi. Ispred doma je uradjena provjera čipova i zubala kod pasa. Rasporedismo se u tri baterije, a ja krenuh sa trećom baterijom u kojoj su bila tri vajmarca i jedna kuja NOP-a. Vodiči, sudija, stažista, pomoćnici i moja malenkost. Detalje po disciplinama ću pokušati da pišem poslije (sad mi je pokasno, a treba poraniti sutra, bolje da postavim slike sada). No, ono što je najbitnije, sve je proteklo u odličnoj i fer atmosferi. Bijaše radovanja, razočarenja, ozbiljnih diskusija, razmjena iskustava, šala i pošalica. Negdje oko 14,30h smo se vratili u lovački dom, gdje sam se prvo najela piletine sa roštilja, pa ćevapa i sve začinila mnogo dobrim pihtijama i kiselim kupusom. Oko 20h, nazad za Beograd, a kući stigoh oko 1,30h ujutro, umorna k'o pas (što'no bi se reklo), pa sam tek ujutro kad sam se probudila shvatila da sam spavala pored otvorenog prozora. Sve u svemu, jedan zaista ispunjen dan, sa mnogo novih iskustava, mnogo ostvarenih novih kontakata i jedno lijepo druženje. Srdačan kinološki pozdrav . Sanja