Petite

Administrators
 • Content Count

  17,699
 • Joined

 • Last visited

About Petite

 • Rank
  Guru
 • Birthday 10/24/1972

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.balkankinology.net

Profile Information

 • Pol
  Female
 • Lokacija
  BK
 • Interesovanja
  zivot

Recent Profile Visitors

7,999 profile views
 1. A sta je? Po svemu napisanom ovde?
 2. Njih dvoje. Gala i Red.
 3. Red R Black Novak 15.05.2008 - 08.05.2019 Danas bi napunio 11. g. Uginuo je nedelju dana ranije. 2017 - kad dovezem meso za pakovanje, dam im da jedu koliko mogu. Potamani oko 2kg mesa. 2018. 2018. 2008. kao štenac, popei se na sto i tamani kokice 2011. Prvenstvo Srbije za dobermane, Markovac 2009 Doboj Gradačac 2014. Kod kuće u Brčkom sa Lejlom , 2012.
 4. Bijaše ovo dvojac s kormilarom. SIBIR. Gala of Nicolas Lion 28.02.2008 - 06.08.2018 Imala je moždani udar, a onda su počeli učestali napadi epilepsiji. Pa sam donijela tešku odluku eutanazije. Red R. Black Novak 15.05.2008 - 08.05.2019 Njega sam samo ujutro našla mrtvog na ležaju. Bile su to dvije izvrsne jedinke, pravi predstavnici svojih rasa, karakterno i eksterijerno. Gala nije mnogo izlagana, na nekoliko izložbi 3 x CAC, Red je izlagan više, prestala sam da brojim njegove titule, uglavnom, gdje god je izveden na specijalku, bio je medju 3 prva. Pisaću još ponešto i postavljati njihove slike, jer mislim da zaslužuju.
 5. Petite

  Estetski zahvati kod pasa

  Česta je tema koliko estetski zahvati kod pasa donose boljitak rasi i šta se time postiže. Česta su i nagadjanja da su neki vlasnici radili estetske zahvate na svojim psima, sakrivajući mane. Ovde ubrajam i zahvate na zubalu. Da li opravdavate estetske zahvate na psima, i da li mislite da donose boljitak ili samo prividni boljitak rasama i psima generalno?
 6. Petite

  Krpelji

  hvala Zoka.
 7. Petite

  Krpelji

  Ja sam juče išla u šumu sa Žutom. Na njoj nijednog krpelja nisam našla (advantix), ali sam na sebi našla 4 krpelja. Došlo mi i sebi da kupim ogrlicu
 8. Tema se zaključava po želji autora. Biti će otključana po želji autora.
 9. Petite

  CACIB Natalinci 2019.

  Engleza u katalogu, kao u priči.
 10. Petite

  CACIB Natalinci 2019.

  CACIB Natalinci '19 Što se tiče vajmaraca 329-332 , BOB je uzeo Forest od Stjepanovih Dvora (razred radnih) Kojeg ja ne nadjoh u katalogu.
 11. Petite

  CACIB Natalinci 2019.

  CACIB Natalinci 2019
 12. Petite

  CACIB Natalinci 2019.

  CACIB Natalinci 2019
 13. Prošle godine bijah po prvi put na pomenutoj izložbi (iako se redovno reklamira na ovom forumu), poprilično razočarana. Izvještaj postavih ovde. Ove godine opet prijavismo, uredno platismo prijavu, ali nismo izveli, kuja je podebela, nije u formi. Dodjosmo kao posjetioci. Na ulazu tri ljubazna gospodina 'ako želite da platite' - platismo i ulaz. Odemo u kancelariju izložbe, uzmemo katalog (i to platimo). Ocjenjivanje je već bilo počelo, jer smo mi došli oko 10,30. Simptomatična je skoro ponovljena sudijska lista. Ringovi prostrani, sudije sa jasnim sudijskim oznakama, bez osoba koje po pravilniku ne treba da budu u ringu, čemu smo bili svjedoci prošle godine. Primjetan mnogo manji broj pasa i posjetilaca, nego prošle godine. U katalogu je upisano 386 pasa. Mnogo manji broj je izvedenih, jer su sudjenja završena relativno rano. Pogledam dobermane, dva prijavljena, ne vidjoh nijednog. Propratim malo ocjenjivanje cane corso - jedan kao na štulama, drugi u tovnoj kondiciji, sudiji koji je tu birao, nije bilo lako, jer od ta dva, nije imao šta da izabere. Jedan zreli bokser, lijep, mužjak, a nakon njega štene boksera, odavno ne vidjoh boksera da se ljepše i izdašnije kreće. Nekoliko SAO oko ringa, čekaju svoj red. Strpljivi, nisu nervozni, što je za svaku pohvalu. Primjetni fanoni kod većine. Rotvajleri, njufovi, isto čekaju. Primjetih par primjeraka koji su mi se baš svidjeli. Njemački ovčari u svom prostranom ringu - posebno su plijenili dugodlaki. Fina atmosfera oko ringa s bretonima (razočarenje lik koji je pustio da mu pas zapiša kavez i drugog psa u kavezu, gleda vlasnik i ne reaguje), već poznata kratkodlaka njemica, dobre ring dresure. U ringu sa poenterima, seterima, vajmarcima....udji izadji, bilo finih primjeraka, a bogme bilo i svakojakih, koji ni hodati nisu mogli, umjeli, nisu htjeli, nisu smjeli. Sve u svemu, fino proveden dan, uz uz ugodno društvo, mezu, tucanje jaja (Vaskrs), pa nakon toga posjeta G. Milanovcu i Spasoju Tešiću, koji sudi od 1968. godine. Ukoliko želite, preuzmite slike, samo molim vas, ostavite žig. Hvala.
 14. Petite

  CAC UŽICE 20.04.2019.

  Izvolite se predstaviti. Hvala.
 15. VJP za vajmarce Kovin, 21.04.2019 Ukoliko uzimate slike, hvala što ćete ostaviti žig. photo by @NeLe001