- K A R I M -

Members
 • Content Count

  628
 • Joined

 • Last visited

7 Followers

About - K A R I M -

 • Rank
  Advanced Member

Informacije o profilu

 • Pol
  Female
 • Lokacija
  Beograd

Recent Profile Visitors

1479 profile views
 1. - K A R I M -

  Kupovina NO ili...

  U odnosu na pastirce da. Mada i generalno mislim da NO, s obzirom na potencijal koji ima, moze da se uklopi u tu vasu pricu. Bilo bi dobro da i neki vlasnik NO iznese svoje misljenje.
 2. - K A R I M -

  Kupovina NO ili...

  Sarac kao i ostali pastirci mi se nikako ne uklapaju u opisanu situaciju gde cete kuci provoditi svega cetvrt godine. Rase koje se ne obucavaju na nacin kao NO, izuzetno samostalnih procena i zato je neophodno da imaju odlucnog i doslednog vlasnika od prvog dana dolaska u kucu. Mozda bi supruga bila ta koja bi se njime bavila, ali ne mozete da ocekujete neku privrzenost kad se vratite sa puta, pre nepoverljivost. Moj savet je da ukoliko zelite ovu rasu ipak sacekate period kada vas obaveze ne budu toliko vremenski odvajale od kuce i kada cete moci da se lepo posvetite svom psu.
 3. - K A R I M -

  Mala DJINA

  RIP Luna sada ce njih dve ponovo da se igraju..
 4. - K A R I M -

  Pomoc

  Ni slucajno! Samo preparate namenjene psima. Pa zamislite koliko otrov koji nije namenjen za primenu na psima unistava njihov organizam kad i oni namenski preparati predstavljaju nuzno zlo.
 5. - K A R I M -

  Barf

  Jedan burag mesecno ti je vise nego dovoljan, ne znam bas koliko je tezak, ali je veliki organ. Ako mozes da nabavis, ne razmisljaj.
 6. - K A R I M -

  Barf

  Ja sam citala da 37 stepeni ubija taj virus, ali tek nakon nekoliko min izlozenosti i da, sto je visa temperatura, treba manje vremena za termickom obradom. Npr, temp od 100 stepeni ubija virus momentalno ali treba da dopre do svih slojeva mesa. Ja pileca ledja nabavljam za 80 din/kg, srca 250 din/kg, jezike za 300-350 din/kg.
 7. - K A R I M -

  Barf

  Pitaj tvoje mesare, ali ako mogu da ti nabave sigurno ces morati do klanice po burag zato sto psi treba da jedu nepreradjen, a on jaaako lepo mirise Po mesarama moze da se nadje samo preradjen (ispran, prokuvan), a poenta je da pas pojede citavu onu mikrofloru koja se nalazi u svezem buragu.
 8. - K A R I M -

  Barf

  Ne svinjski, govedji skembic je burag i to se daje psima. Burag imaju samo prezivari. Svinjski zeludac neko zove skembe pa se mozda zato pobrka sa skembicima, ali svinjski skembici ne postoje.
 9. - K A R I M -

  Barf

  Ispravka Elena Hermannbarf je poseban brend i bio je kratko vreme kod nas na trzistu, a Vonbarf je skoro identican Hermannbarf-u i tek bi trebalo da stigne kod nas. Kod jednog i drugog proizvodjaca je odlican taj gastro barf, niskokaloricna hrana, burag sa nekim travkama sa jako niskim procentom masti. To je recimo super da se dodaje pomalo u hranu koju inace pas jede.
 10. - K A R I M -

  Problem sa crvenilom i cesanjem.

  Ne znam odakle ste, na veterinarskom fakultetu su dva dobra profesora sa kadetre za dermatologiju, pogledaj kad primaju pa odvedi psa na pregled kod njih.
 11. - K A R I M -

  Barf

  Da, da, neobradjen burag.
 12. - K A R I M -

  Pas danima ne moze sa hoda

  Ja koliko sam shvatila, psa ne vode na rendgen zato sto je jako plasljiv, vozio se jednom kolima isto koliko je puta i bio kod veterinara kada je zbog ciscenja analki morao da bude uspavan da bi uopste to moglo da se odradi.
 13. - K A R I M -

  Barf

  A jos kad biste mogli da nadjete burag
 14. - K A R I M -

  Pas danima ne moze sa hoda

  Pas je postao agresivan prilikom dizanja i to je dobar znak zato sto sad oseca noge jos vise, ali ih ne pokrece zato sto je odustao??? Izvini, ali meni ovaj komentar deluje kao da ti ga je dao komsija koji zna svasta nesto. Mislim da tvoj pas trpi ozbiljne bolove i da ga maltretirate neadekvatnim tretmanom. Iz kog si grada?
 15. - K A R I M -

  Pas danima ne moze sa hoda

  Ja onda mogu samo da vam pozelim svu srecu da psa ponovo dignete na noge javite kako napredujete