Morgana

Administrators
 • Content Count

  535
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Morgana


 1. English bullterrier 17 deo je prebačena u deo foruma nevidljiv za članove. Ostaće tamo do dolaska nadležnog moderatora.

   

  Petey25
  Ne razumem šta nije u redu sa prikazivanjem sadržaja. Idite na nov sadržaj. Označite forum. Po vremenskom periodu odaberite šta vas interesuje. U poslednjih 24 sata, prošli mesec ili neki drugi period. Odaberite teme na kojima sam učestvovao. Moguće da niste pravilno označili vremenski period.


 2. @ Visnjic Miroslav, Vi ste Advanced Member. "Members" je oznaka kojoj grupi članova foruma pripadate, može biti Members, Moderators, Administrators. Svi osim članova administracije imaju "Members" imajte to na umu.

   

  Drugo, niko od administratora ne briše postove ručno, namestili smo da se postovi pisani u podforumu Pričaonica ne obračunavaju. Takođe ukoliko ste pisali na temi koja je bila privremeno sklonjena sa foruma postovi su se iz nje obračunavali ali onog momenta kada je obrisana postovi su skinuti.

   

  Nadam se da je sada jasnije.

   

  Pozdrav.

   

  Administrator Morgana


 3. Bajker: Moderatori se bave odobravanjem odnosno neodobravanjem postova konstantno. Retki i kratki su momenti kada na forumu nije prisutan ni jedan član administracije. Ukoliko vaš post nije odobren to ne znači da nije viđen. Moderatoru zaduženom za teme na kojima želite pisati uvek možete poslati privatnu poruku tražeći obaveštenje zašto vaš post nije odobren.

   

  Broj postova za odobravanje je 5. Nakon što ispunite kvotu od 5 odobrenih postova, svi sledeći su vidljivi na forumu automatski.

   

  Što se avatara tiče pošaljite mi privatnu poruku ali koliko vidim sa vašim avatarom je sve u redu.

   

  NikolaR: Koji pretraživač je u pitanju?


 4. Problematiku ekrana sa informacijom o ažuriranju servera možete rešiti brisanjem cookies i istorije pretraživanja (u poslednja dva, tri dana).

  Broj postova moguće da je opao mnogima jer smo uradili ažuriranje podataka. To što vam neki postovi nisu odobreni je odluka moderatora. Konkretno za tu temu je zadužen kolega Timon, pošaljite mu privatnu poruku, nije nikakva greška u pitanju.

   

  Izvolite nabrojte greške koje ste primetili jer u vašem postu ja ne vidim ni jednu.

   

  Administrator Morgana


 5. Nema na čemu (thumbup) .

   

  Razumem Vas potpuno, ipak slobodno Vam mogu reći da sami skriptu nećemo menjati u vezi pomenute tematike i da za sada jedini način da se otvaranje fotografija promeni to je da IPB sam uradi nešto po tom pitanju.

   

  Ono što sa sigurnošću mogu da tvrdim to je da administracija redovno prati dešavanja što u vezi IPBja što u vezi drugih forumskih skripti. Trudimo se maksimalno da članovima boravak na forumu učinimo prijatnim. Ukoliko imate još ptanja slobodno ih postavite.

   

  Uživajte.


 6. Ne vidim razlog zbog čega Vam to smeta, nemojte kliknuti. Ako bi isključili tu opciju fotografije koje su veće od ograničenja u postu neće moći da se vide u punoj rezoluciji a da čačkamo skriptu i menjamo kod kako bi namestili da se otvaraju samo fotografije koje su veće od maksimuma nam nije u interesu zbog mnogih razloga (najvažniji bezbednost).

   

  Administrator Morgana