mirkec88

Pomoc u pronalazenju odgaivaca

Recommended Posts

Pozdrav dragi clanovi, imam jedno pitanje ako ste u mogucnosti da mi pomognete... Naime, pre kodinu dana, bio sam u kontaktu sa izvesnim gospodinom koji prodaje stence BELGIJSKOG GRIFONA iz Beograda... Karakteristcno je da je gospodin prodavao samo kastrirane stence, a sto je meni odgovaralo iz razloga jer ga zelim kao ljubimca a ne radi kasnijeg prodavanja... Medjutim, izgubio sam kontakt i ne mogu da stupim dalje u kontakt sa gospodinom. Da li je mozda nekome poznato o kom coveku je rec, jer je karakteristitno, iz razloga jer je veoma mali broj odgaivaca navedene rase!? Hvala unapred

kontakt:0691038833

Share this post


Link to post
Share on other sites

U BG znam (igrom slučaja) da je prošle godina imala prodavala grifone gospođa Ljubica Čerović, veterinar, vlasnik ordinacije Nomovet na voždovcu.

Možda bi bilo dobro da kontaktirate Kinološki savez Republike Srbije pa da ih pitate ko je imao registrovana legla u 2017 i 2018.
Na poslednja 2 CACIB-a u BG nije bilo prijavljenih grifona. Tražite retku rasu koja ne može biti jeftina pa mi je i priča o kastriranim štencima baš onako čudna. Čuvajte se prevaranata i preprodavaca koji su za određene cifre spremni da "ispunjavaju" želje. Po psa (ako ga nađete) idite lično, pogledajte roditelje, dobro proučite standard rase pre odlaska po štene. Slanje šteneta autobusom ili naknadno slanje rodovnika treba da vam deluje sumnjivo.
Pročitajte teme 

 

ima dosta saveta kako izbeći dotične.
Srećno u potrazi

 i 

Edited by witch

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Registruj novi nalog

Prijavite se

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now