Grujin fan

Vakcinacija i izdavanje pasosa

Recommended Posts

Pozdrav svima! Potrebna mi je pomoc, buduci da sam novopeceni vlasnik psa, starog dva puna meseca. Sa kucom nam je stigao i pasos izdat istog dana kada smo dobili i psa. U istom pise da je vakcina Valgard premljena 2 nedelje ranije, bez serijskog broja i samo sa parafom na mestu gde treba da stoji potpis i pecat. Za nedelju dana treba da primi revakcinu i ne znam da li je sve sto sam navela razlog za brigu... hvala unapred!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kolko je staro stene bilo kada je primilo prvu vakcinu? Trebalo bi da, nakon vakcinacije, sa bocice vakcine veterinar skine naljepnicu i stavi je (nalijepi) u knjizicu. Da li imate to ili je samo napisano ime vakcine u knjizici?  Najbolje bi bilo da postavite fotografiju sa stranicama na kojima se  nalaze podaci o prvoj vakcini. Tako cemo Vam najbolje reci da li je sve ok.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da li je u pitanju pasoš (plava knjižica) ili kartončić sa evidencijom o vakcinama koje veterinari daju za štence koji još nisu čipovani i nemaju pasoš?
Najbolje bi bilo da sa dokumentacijom o vakcini odete do veterinara koji će vam reći da li je prva vakcina data u pravo vreme, kao i da se dogovorite o čišćenju šteneta od unutrašnjih parazita pre revakcine.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Registruj novi nalog

Prijavite se

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now