Justina

Members
 • Content count

  1652
 • Joined

 • Last visited

About Justina

 • Rank
  Hero Member
 1. ja tebe ne razumem, znao si da kupujes stene koje bas i nije za izlozbe, dao si silne pare za stene i sada ti kao nesto nije jasno? Moj pas ( sada ima dve i po godine) takodje nije nikakav kandidat za bilo kakve izlozbe jer ima hiljadu mana ( estetskih), a i ja sam njega skupo platila, ali ja nemam pse zbog izlozbi nego zato sto volim neku odredjenu rasu, a ako je sve drugo u redu sa psom evetualni rezultati na izlozbama ne bi me uoposte zanimali. Ne razumem kako je neko mogao da polomi psa!!! Ja se za pse ne vezujem zbog vlasnistva (vezujem se za cipele, neke jakne , ali nikako za psa), srecna sam kada se pas veze za mene.
 2. Ja sam ( mozda i pre godinu dana) bila banovana, niko mi nikada i nigde nije napisao razloge za ban, nekoliko sam puta pisala adminima i molila ih da mi objasne zasto, kako, ali se nikada niko nije javio. Nekako nije ok da se ucesnik iskljuci tek tako.
 3. Cudan je taj odnos drugih pasa prema mopsu. Moj pas voli svakog psa, mopsovi njega obozavaju, ali sam od drugih vlasnika pasa cula neke meni i neshvatljive price da psi mopsa nekako i ne drze za pravog psa pa kao jurishaju na njega.