Djux

Members
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

About Djux

 • Rank
  Newbie
 1. CACIB Natalinci 2018

  Ovde bih se nadovezao na ono da ima sijaset izložbi i da je mnogo onih koju su iskustvo stekli na netu i nisu objektivni. Skoro mi je jedan sudija u neformalnom razgovoru rekao: "Meni nisu jasni ovi današnji izlagači, ja kad sam bio mlad skakao sam od sreće kad moj pas dobije peticu, a ovi današnji hoće da se tuku ako ne dobiju CAC".
 2. Šta kada se pas izgubi?

  Ovi garavi su zaista dobro prošli, mogli su opasno da stradaju, što od vlasnika, što od garavog Pante... svaka čast na pribranosti! Sve je dobro što se dobro svrši!
 3. Beauceron (Berger de Beauce FCI: 1.1-44)

  Pronašao sam De Trappist na FB, ako me put nanese u Hrvatsku, možda odem da vidim pse Što se tiče Srbije, na sajtu KSS-a videh da ima jedna registrovana i ne znam da li je čovek aktivan sa rasom, izgleda je prednost dao rotovima. I videh dva registrovana šampiona, isto na KSS-u, jedan iz Rusije, jedan iz Mađarske, malko stariji, ali okreni obrni ima šanse videti pse i bolje upoznati rasu.
 4. Beauceron (Berger de Beauce FCI: 1.1-44)

  Obožavam celu I grupu, pored nemačkih ovačara sa kojima sam od kad znam za sebe, mnogo me zanima boseron, ali nažalost svarno je redak kod nas, te ga ne mogu ljudi bolje upoznati. Prvog kojeg sam video bio je na CACIB-u u Beogradu 17.11.2017. Moj pas je bio nemiran, pa nisam mogao mnogo da se šetkam i razgovaram. Izlagač boserona je naš čovek iz Nemačke, ženka je u pitanju. Kao što rekoh nisam saznao više, niti sam uspeo da ispratim izlaganje boserona.
 5. Pozdrav svim ljubiteljima životinja, a posebno "kučkarima" Predstavljam Vam psa iz našeg odgoja, nemački ovčar BAYDEN.