Vladimir_BG

Members
 • Content count

  12
 • Joined

 • Last visited

About Vladimir_BG

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

125 profile views
 1. Stene grize sve sto stigne

  Ni ti nisi naučila tablicu množenja iz prve, pa tako i pas traži vreme. Na forumu ima tema koje se bave stencima, dobro pročitaj i shvati principe koji leže iza toga. Par saveta za tebe: 1. Poslušaj Tuncay. 2. Edukuj se, potraži literaturu koja se bavi tom problematikom (dodatni plus je sto je na engleskom, unapredices znanje jezika ) 3. Budi uporna i dosledna. 4. Budi uporna i dosledna. 5. Budi uporna i dosledna. Evo za početak youtube kanala sa korisnim informacijama. Obavezno pogledaj klipove sa Ellisom. leerburg Pored toga, par knjiga. Besplatne. BEFORE You get your puppy AFTER You Get Your Puppy Srećno.
 2. Zapdno Sibirska Laika

  Pogledajte i klipove sa ovih kanala. Playliste su imenovane, biće lakše za pretragu. Leerburg StonnieDennis Na ovom linku besplatna literatura Srećno.
 3. K.N.P.V.

  Hvala, druže Red. Sve te rase mi se svidjaju, nemci, belgijanci i holandjani. Ono što sam video na par klipova na youtube o KNPV deluje sjajno. Duboko poštovanje za uloženi trud i strpljenje koji su potrebni da bi se dostigao ovakav nivo u radu sa psima!
 4. K.N.P.V.

  On je ovde sa holandskim ovcarom? Divan pas. Može i nešto reći o holandskim ovčarima, čisto da se tema zakotrlja. Hvala Martine na ovom otkricu.
 5. Šta kada se pas izgubi?

  Mooolim? Nisam znao da se tako nešto dešava u gradu. Šta je sledeće? Kidnapovaće nam decu, starije osobe koje ne mogu da se odbrane? Zašto se o tome ne piše u novinama? Ja lično nisam nigde pročitao članak o tim otkupima. I vlasnici su tek tako pristali na to? Da sam na mestu Pantinih vlasnika, otišao bih sa pola navijačke tribine do Pančevca, kad već policija neće... Mogu da mi grebu auto, kradu gume, retrovizore i oluke sa zgrade, ali onog trenutka kad dirnu porodicu, a psa smatram članom porodice, nema milosti...
 6. Shiwa

  Lepi.
 7. Nemacki Ovcar (Deutscher Schäferhund) - 13. deo

  Kakav lepotan.
 8. Pozdrav svima. Nadam se da temom ne kršim neko pravilo foruma o reklamiranju. Ukoliko sam to uradio, izvinjavam se. Nov sam na forumu, kao i uopšte u priči oko pasa, pa bih zamolio poznavaoce da mi preporuče neku odgajivačnicu NO na teritoriji Srbije. Planiram da uzmem ženku sledeće godine pa sam počeo da prikupljam informacije o odgajivačima. U obzir dolaze i oni koji drže radne linije NO, gvozdeno sivi i crni. Što se tiče novca koji planiram da izdvojim, cifra je nekih 600e. Nadam se da za taj novac mogu uzeti solidno štene od zdravih roditelja. Hvala unapred.
 9. Belissima Rea

  Divan pas! Žao mi je!
 10. Pitanje o dresuri psa

  vladimirtarailo@gmail.com
 11. Pitanje o dresuri psa

  Molim Vas, mozete li i meni da posaljete? Hvala unapred.