Rotfrajla Lili

Members
 • Content count

  52
 • Joined

 • Last visited

About Rotfrajla Lili

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

379 profile views
 1. Rotfrajla Lili

  Prostirke sa gelom za hladjenje ljubimca

  I mene ovo zanima! Ako kupiš, javi utiske!
 2. Rotfrajla Lili

  Svaki savet je dobrodosao

  Možda mu konkretne granule ne odgovaraju. Ali ako ih generalno odbija, probaj da ih preliješ sa mesnom supom ili jogurtom. Ovo nije pravilo. Istina, neki psi reaguju tako, ali ne bih lišavala psa mesa samo iz tog razloga. Ovaj moj svaštojed jede i granule i meso i ribu sa istom emocijom.
 3. Rotfrajla Lili

  Belissima Rea

  Mnogo mi je žao!
 4. Rotfrajla Lili

  Mehanička kontrola velikog psa

  Hehe...moram da priznam da i to radim! Mahinalno je munem kolenom...gađam obraz pa gde pogodim! Napomenuću da uvek sve prvo probam u nekim benignim situacijama. Na primer, prvi put sam je tako ćušnula kad joj je nešto privuklo pažnju a nije odreagovala na prvo NE.
 5. Rotfrajla Lili

  Mehanička kontrola velikog psa

  @Tiny Što se tiče fizičkog zaustavljanja, kao najbolji metod mi se pokazao onaj koji je forumaš @Mastin1 opisao: staloženost + skraćeni povodnik + bočno cimanje + ozbiljno izdavanje komandi. Da ne bude zabune, nikako ne koristim kratak povodnik, već komotno namotam povodnik oko šake do nekih 20-30cm (kako bi u hipotetičkoj situaciji gde ne uspevam da je zadržim, izbegla upetljavanje) i baš čvrsto uhvatim svaki deo povodnika koji mi pada na dlan.
 6. Rotfrajla Lili

  Povrce

  Krenula sam jutros u kupovinu i naišla na regularni spanać ! Ni decembar nije što je nekad bio!!!
 7. Rotfrajla Lili

  Povrce

  Zahvaljujem na odgovoru. Nešto mi je palo na pamet da joj nikad nisam davala spanać, a kako mi je to palo na pamet u decembru jedini dostupan mi je ovaj baby.
 8. Rotfrajla Lili

  ODGOVORNO VLASNISTVO

  Daću sebi za pravo da Vas ispravim, da ne bude zabune: pola veka!
 9. Rotfrajla Lili

  Povrce

  Da li je neko davao svom psu onaj baby spanać (za salate)?!
 10. Rotfrajla Lili

  PREMIL hrana za pse - pitanja i odgovori

  E ovo je već daleko kvalitetniji vid komunikacije! Konačno jedan konkretan i transparentan odgovor!
 11. Rotfrajla Lili

  PREMIL hrana za pse - pitanja i odgovori

  Ma bravo! Kada mi neko tako argumentovano iznese svoju tvrdnju, ne preostaje mi ništa drugo, osim da se počešem po glavi i preispitam svoje stavove! Kao što sam i rekla, želim vam svu sreću, jer je aspekt sreće svima potreban, dok je vama, sa takvom politikom poslovanja neophodan!
 12. Rotfrajla Lili

  PREMIL hrana za pse - pitanja i odgovori

  @PREMIL Hm...moram priznati da je vaše tumačenje propisa u najmanju ruku zanimljivo! Pa neka tako i ostane! Meni samo preostaje da zadovoljno trljam ruke što neki proizvođači (naivčine!) na deklaraciju gledaju kao na podatke čiji je cilj pravilno i potpuno informisanje kupaca, a samim tim „obavezno navođenje svih sirovina“ tumače kao „obavezno navođenje svih sastojaka". U svakom slučaju, želim vam sreću u daljem radu!
 13. Rotfrajla Lili

  PREMIL hrana za pse - pitanja i odgovori

  Na žalost, ovaj odgovor nije u skladu sa pozitivnim propisima naše zemlje. Sve što se navodi u proizvođačkoj specifikacji mora biti navedeno i u deklaraciji proizvoda. Između ostalog, obavezno se navode sve sirovine koje se koriste u proizvodnji i to prema opadajućem redosledu količina.
 14. Rotfrajla Lili

  Rotvajler - 7.deo

  Pozdrav i šapa svima!
 15. Rotfrajla Lili

  PREMIL hrana za pse - pitanja i odgovori

  @Sava Iz Vaših prethodnih postova sam zaključila da smatrate da je preventiva bitna i da zbog dobre ishrane svoje keruše niste često posećivali veterinara. Replicirala sam Vam jer sam se sa ovim složila i navela primer kako jedan period loše ishrane može mnogo koštati. Takođe, jasno je da niste pobornik granulirane hrane već prirodne. Iskreno, nisam shvatila da ste baš veliki protivnik granula, obzirom da ih dajete svom psu. Sve velike protivnike granula koje znam ne kupuju ih uopšte.