Ptica dosadnica

Members
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

About Ptica dosadnica

 • Rank
  Newbie
 1. Ptica dosadnica

  Papagaji tigrice

  Hvala, sa' cu da probam
 2. Ptica dosadnica

  Papagaji tigrice

  Hvala na savetu. Jedino sto ja niti imam imgur, niti znam oko toga
 3. Ptica dosadnica

  Papagaji tigrice

  Jao, jeste, nego sam se ja nesto pobrkala u odnosu MB i kb. :-/ Ja sam videla u jednoj odgajivacnici, ima zaista lepih ptica, ali, isto tako lepih ptica ima i u, da tako kazem, kategoriji, koja nije izlozbena, tako da mi se vise svidja nasa terminologija, jer, ne vredja nijednu pticu. Potpuno se slazem, tigrice su u svakom smislu najposebnije ptice
 4. Ptica dosadnica

  Papagaji tigrice

  Ne razumem... Opet nije uspelo da se posalje, iako je slika velicine 802kb...
 5. Ptica dosadnica

  Papagaji tigrice

  Nego, zna li neko kako se moze postaviti slika ptice ovde? Meni nesto nece da funkcionise, iako je slika manja od ogranicenja koje iznosi 0,49MB.
 6. Ptica dosadnica

  Papagaji tigrice

  Izlozbe su mesto za vrednovanje, ne forum.
 7. Ptica dosadnica

  Papagaji tigrice

  Nijedna ptica nije obicna. Zahtevi za izlozbene ptice su jedno, a obicnost/neobicnost ptice nesto sasvim drugo. Ispade da su ,,standard" tigrice vrednije od tigrica koje to nisu. Ja, konkretno, nemam ,,standard" tigricu, ne zbog cene (u periodu kada sam odlucila da kupim pticu, imala sam dovoljno novca da priustim i ,,standard" tigricu, ali, jednostavno, odabrala sam pticu koja mi se svidela, zvala se ona ,,standard" ili ne, i uzivam u svakom momentu provedenom sa njom). Mislim da to potcenjivanje ptica koje nisu izlozbene, nije ni malo u redu. Ovo je forum ljubitelja ptica, a ne forum za vrednovanje ptica, jer, svaka je na svoj nacin posebna, i bilo kakvo vrednovanje bio bi totalan apsurd. A informacije i objasnjenja u vezi ptica, uvek se mogu izneti na nacin kojim se nece vredjati one ptice koje nisu izlozbene, jer, ne kupujemo svi ptice radi izlozbi. Pozdrav.
 8. Ptica dosadnica

  Papagaji tigrice

 9. Ptica dosadnica

  Papagaji tigrice

  To je nas Cipi P. S.: Nadam se da ce se uskoro ucitati fotografija...
 10. Ptica dosadnica

  Papagaji tigrice

  Hvala puno na savetima Upravo smo mu ubacile u hranilicu malo voca, pa sada obe cekamo, i pomno pratimo sta ce uraditi, i nadamo se da ce poceti da kljucka. Ako ne pocne sa kljuckanjem u neko skorije vreme, primenicemo i savet u vezi oponasanja kljuckanja. Svakako javljamo rezultate.
 11. Ptica dosadnica

  Papagaji tigrice

  Nasa ptica tigrica Cipi nece da kljucka ni voce ni povrce, iako smo mu isto stavljale u kavez. Ja volim maline, a posto sam procitala da tigrice mogu da ih jedu, stavila sam mu u kavez, za pocetak, jednu, ali, nije hteo ni da je pogleda. Zabrinjava nas sto nema nikakvu zelju za vocem, ni povrcem, jer je za dobro zdravlje ptice potrebna raznovrsna ishrana. Ako neko ima neki savet kako podstaci pticu da kljuca i voce i povrce, osim industrijskog zrnevlja, i bar- klas- a, neka pise, znacice nam. Unapred hvala