Čeda2017

Members
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

About Čeda2017

 • Rank
  Newbie
 1. Imam četvoromesečnog laggoto romanjola, Kada je u mojoj sobi a vrata od terase su otvorena on se olakšava na terasi, Ja ga tome nisam učio, valjda mu je proradio instikt te stvari ne radi u prostoriji u kojoj spava. Sada moram da ga naučim da se olakšava napolju pa vrata od terase držim zatvorena, a kucu šetam 3-4 puta dnevno, Ponekad ga posle buđenja držim na travi i po dva sata ali su rezultati slabi. Kuca kao da "trpi" dok ne uđe u stan i onda čim uđe, olakša se u sobi. Hoće li mu vremenom instikt da te stvari ne radi u prostoriji gde spava ponovo proraditi i ako ga budem često izvodio napolju gomilice i barice praviti napolju?. Da li postupam kako treba?
 2. Moje štene tačno čeka da se vrtimo iz šetnje i skoro čim uđemo u stan on se olakša. Valjda se još nije opustio napolju, a i stalno ga spopadaju druge kuce ili ga moram dozivati da ne istči na put, da ne dira to, da pusti ovo... Izjutra kad se probudimo ne stignem da navučem trenerku on se već.... Hoće li se sam vremenom ipak korigovati, ili je potrebna neka desura.
 3. OK Hvala. Reci mi još samo, jeli tačno da će se štene pre olakšati ako je na travi, bez povoca, i ako ga se ne dira. Ili u to samo priče
 4. Koliko treba da traju i koliko puta šetati 3 mesečno štene Lagotto Romagnola. Želim da ga naučim da se olakšava napolju.
 5. Zovem se Miki, Živim u Beogradu i vlasnik sam Lagotto Romagnola