SaltNPepa

Moderatori
 • Content count

  37
 • Joined

 • Last visited

About SaltNPepa

 • Rank
  Newbie
 1. Ja bi samo bold komentarisala. i ja se slazem da sudija ne treba da oprosti to sto je pas predebeo. Ja sam bila diskutirala sa sudijom koji misli da je debelina maana kod psa i da se pas zbog toga treba diskvalifikovati. Ja se licno sa tom ne slazem iz prostog razloga sto to je trenutno stanje pasa, i to se moze promeniti. Ali kako pas konstituciski izgleda, e to ne mozemo promeniti. Slazem se da se odgajivac treba kazniti sa time sto taj dan pas nece ponjeti 5cu i tituli ( sto kod nas nije praksa, pogotovo ako je to jedini pas u klase ili jedan od dva pasa)
 2. Evo, ja nisam bila na izlozbi i recimo da sam potencijalno zainteresovana za tog psa. Slika je milisekunda i ona je nebitna. Ako sam ja zainteresovana ja cu otici na sledecu izlozbu gde ce taj pas biti prisutan i pogledacu ga u zivo. To sto ce neko postaviti dobru sliku ne znaci da ce taj pas biti dobar u zivo, a isto vazi i obrnuto, ako je pas los na sliku ne znaci da je los i u realu, bas radi to sto je slika jedna milisekunda. E sad, da li ste vi odgovorni odgajivac na primer, koji ce parnjake ili kuje od koje bi uzeli stene birati po slike, to puno govori o vama, kao odgajivac.
 3. Ima neke, secam se da je bilo ali koje tacno moracete malo da potrazite na google.
 4. Ako veterinar sumnja na pankreatit onda pas se mora staviti na posebna dijeta i mora da prima infuzija. Ako ima proliv, mozete davati probiotik, on je sasvim ok.
 5. Za pocistiti ne znam ali koliko se ja secam po one evropske klinike se koriste specijalne boje sa kojima se prefarbava zid bas radi ove situacije. To je boja koja stiti zid a pritom urina je ne unistava i ne ostavja fleke i lesno se cisti. Ali kakve su te boje, kako se zovu nemam pojma.
 6. Nekoliko korisnih informacija:
 7. Tema ce stajati kao arhiva. Diskusiju i pitanja mozete postaviti u novu temu na sledeci link: Problemi sa kozom i dlakom(Gljivice/ Infekcije/ Bolesti) 2017
 8. Dragi forumasi i gosti, Ovo je tema gde mozete pisati o problemima sa kozom i dlakom kod Vasih pasa. Pre nego sto postavite pitanje procitajte temu zato sta je na Vase pitanje moze vec da je odgovoreno. Imajte na umu da je ovo forum, te se tacne dijagnoze ne mogu dati, kao ni specificna terapija. Saveti koje cete dobiti su uglavnom iz licnog iskustva i to ne znaci da ukoliko je konkretni savet pomogao tom psu, da ce pomoci i Vasem. U svakom slucaju najbolje je posetiti Vaseg veterinara. Svaka tema koja sa nazivom Pomoc, Psu opada dlaka itd. bice pripojena ovoj. Ugodan boravak na BK forumu Vam zeli Admin i Mod tim. Napomena: Na ovom linku mozete pogledati prethodnu temu: Problemi sa kozom i dlakom(Gljivice/ Infekcije/ Bolesti)
 9. Dobro nam dosli, lepa kujica
 10. Kako da vam pomognemo? Da izvadimo cuclu od psa? Vi ste cekali 7 (SEDAM) dana i sad trazite pomos na forum? Pas se treba odneti kod veterinar koji ce napraviti prvo palpacija i onda snimace na rentgen da se vidi gde je sta ostalo. A ne da vam mi pomazemo na forum
 11. Tema ce stajati kao arhiva. Diskusiju i pitanja mozete postaviti u novu temu na sledeci link: Problemi sa gastrointestinalnim traktom(Dijarea/Povracanje/Konstipacija) 2017
 12. Dragi forumasi i gosti, Ovo je tema gde mozete pisati o problemima gastrointestinalnog trakta kod Vasih pasa. Pre nego sto postavite pitanje procitajte temu zato sto je mozda na Vase pitanje vec odgovoreno. Imajte na umu da je ovo forum, te se tacne dijagnoze ne mogu dati, kao ni specificna terapija. Saveti koje cete dobiti su uglavnom iz licnog iskustva i to ne znaci da ukoliko je konkretni savet pomogao tom psu, da ce pomoci i Vasem. U svakom slucaju najbolje je posetiti Vaseg veterinara. Svaka tema sa nazivom Pomoc, Pas povraca itd. bice pripojena ovoj. Ugodan boravak na BK forumu Vam zeli Admin i Mod tim. Napomena: Na ovom linku mozete pogledati prethodnu temu: Problemi sa gastrointestinalnim traktom(Dijarea/Povracanje/Konstipacija)
 13. Zenka. I pored toga sto volim muzjake puno, zenka je zenka, puno je vezanija za vas kao porodica. I oni mogu biti nezavisni kao muzjaci ali ipak ja bi zenku.