MaraDanic

Members
 • Content count

  61
 • Joined

 • Last visited

About MaraDanic

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

515 profile views
 1. https://imgur.com/a/qHzS45C
 2. A sta treba da bude???? Naravno da je ljubimac...i divnog je ksaraktera..ja sam cak negde procitala da se zbog netolerancije na nisks temp i izostanka laveza preorucuje za drzanje u kuci
 3. Brisemo mu sape svakako..zivi u kuci..jedino da uzmem bebecu carapicu pa da mu obucem na sapicu
 4. Koza na sapi onaj jastucic..ima kao posekotina nekih centimetar..vise ne krvari..ja mu naprskala sa octeniseptom al on je to sve odmah polizao..boli ga..u kuci sepa a napolju ne..
 5. Da li je moguce da sapa napukne od hladnoce i da krvari..? Znam da su pitovi osetljivi na hladnocu ali prva 0 i da se desi?
 6. Nema to puno veze sa rasom. On mora da zna gde mu je mesto. Moj tako cvileo svaki put kada bi jeo. I onda meni bude zao i natovarim mu jos hrane pa sam onda cistila povracku po kuci. Sada je naucio da ne sme da cvili a ja sam mu svaki put teska srca kad god bi poceo govorila mesto i tisina i cim bi poslusao naravno poslastica. Sada je jako vaspitan i poslusan pas koji svoju prostirku smatra mestom. Pa ako necu da lezi u dnevnoj samo je prebacim u hodnik i on odmah ode tamo.
 7. MaraDanic

  Razumevanje agresivnog ponasanja pasa

  Xaxaxa. E tek bi onda bilo pravo ludilo. Mozda bi moj plisani tek tada shvatio da je opasna rasa.:)
 8. Moj je takodje hteo jer smo mu dopustali dok je bio mali. Ali kada sam jednog dana odlucila da je dosta jer je bilo gomila dlaka, jednostavno bi mu rekla Ne! kad god krene da se penje i mesto. Mesto nam je sada uglavnom univerzalna komanda u kuci kada necemo da smara ljude, kad pocne da cvili jer je nestrpljiv dok se oblacimo da ga izvedemo itd. Mislim da je ovo vise za onu temu dresura al neka admini izbrisu ili sta vec.
 9. Hvala na savetima. On se svakako ne seta vise slobodan vec dva, tri meseca. Ne samo zbog drugih pasa vec i zbog ljudi jer ga se plase zbog velicine i izgleda. Svakako cemo se druziti obde i dalje pa cemo videti u sta ce izrasti. Za sad je kao sto rekoh da ga zovem, plišani.
 10. @Tuncay ma nisam se ja uvredila. I sve sto kazete primam k znanju. Zato sam ovde. Ali opet kontam da cemo izaci na kraj sa Apačem, mada vreme ce pokazati i kakav je on pas i kakvi smo mi vlasnici. Imala sam ja i opasnijeg pita http://herpingthailand.com/snakes-of-thailand/vipers/trimeresurus-albolabris-white-lipped-pit-viper/
 11. za sad mi Apaca branimo a Kika je pravi cuvar
 12. Ne znam sta znaci to neiskusni. Svakom je pit jednom bio prvi pit. Ja sam imala i no i rota i jos uvek imam cane corso. Pita prvi put. Da li sam ja neiskusna za pitove? Da. Da li sam pre nego sto je stigao procitala gomilu stvari o njima? Da. Da li postoji skola za buduce vlasnike pitova? Od kad znam za sebe imala sam vise od jednog psa. Uglavnom po tri.
 13. Apač sa mamom dok je bio beba. Zao mi je sto nemam tatine slike, koji je od mame veci skoro duplo. https://imgur.com/a/eABpg
 14. MaraDanic

  Razumevanje agresivnog ponasanja pasa

  @PitagoraPostavicu. Moracu da ga slikam. Visok je Apac. Glava mu dodje do stola. Fali par cm.:) A fantoma znamo mada prema Apacu nije pokazivao agresiju ali ga se klonimo.