Sveti Hubert

Members
 • Content count

  39
 • Joined

 • Last visited

About Sveti Hubert

 • Rank
  Newbie
 1. U prvom postu je došlo do greške. Međunarodna izložba pasa CACIB "Oplenac" Topola je 14.05.2017. god. a ne kako piše 15.05.2017. god.
 2. Genealni sponzor CACIB "Oplenac" 2017 je vinarija PIK "Oplenac" iz Topole. Ta velika i poznata vinarija je obezbedila vrlo atraktivne nagrade za najlepše pse. Izlagači nadajte se lepim iznenađenjima.
 3. Obaveštavamo Vas da je došlo do promene u sudijskoj listi na CACIB Natalinci 2017. zbog toga što je sudija Adrijano Kandijaš otkazao sudjenje zbog zdravstvenih problema. IX FCI grupu na CACIB Natalinci će suditi kinološki sudija Sladjana Živanović.Izvinjavamo se što je došlo do promene sudijske liste na koju organizator nije mogao da utiče.
 4. Prijem prijava za CACIB Natalinci 2017 se produžava do 20.04.2017. god u 18 časova.
 5. Sa autoputa se isključite na izlazu Markovac- Svilajnac. Iz Markovca prolazite kroz Raču Kragujevačku i dalazite pravo u Natalince. Na drugoj raskrsnici u glavnoj ulici skrenete desno i dolazite na stadion gde se održava izložba.
 6. Izvinjavam se, tek sada sam video da sam pogrešio.
 7. Verovatno niste primetili da u prethodnom postu piše da će sudija Nebojša Nedeljković suditi IV i VI grupu.
 8. Kinološki sudija Pietro Nurra iz Italije je u nemogućnosti da prisustvuje na Međunarodnoj izložbi u Natalincima 23.04.2017. god iz zdravstvenih razloga pa smo prinuđeni da izvršimo neke promene u sudijskoj listi i to: Državno prvenstvo za rasu Epanjel breton će suditi kinološki sudija Mića Nikolić. Pse iz IV i IV grupe će suditi kinološki sudija Nebojša Nedeljković. Psi iz V grupe biće pridodati kod kinološkog sudije Zorana Roknića. Umesto Dušana Pajkića koji je sprečen da sudi na CACIB Natalinci 2017. NKD i NOD ptičare će suditi Duško Šormaz. Izvinjavamo se što je došlo do promene sudijske liste i nadamo se da smo Vas na vreme obavestili o promeni.
 9. I ove godine se izložba održava na istom mestu kao i prethodne u Velikom parku ispred Biološkog fakulteta. Zadnji rok za prijave je 05.04. do 18 časova.
 10. Sve šnaucere će suditi kinološki sudija Boris Baič iz Slovenije.
 11. Kavkaskog ovčara,dogo kanario,šarplaninca,šar peja,bordošku dogu i kane korsa će suditi G.din Pero Čelebić. Izvinjavamo se zbog nastale greške.
 12. Dana 19.11.2016.god. u organizaciji Kinološkog saveza Republike Srbije održano je finale Otvorenog Državnog prvenstva "Sveti Hubert- Evstatije" 2016. Posle dva predtakmičenja finale je održano na lovnim terenima L.U. "lovac" Kovin. Rezultati: Konkurencija žena sa ptičarima 1. Mirjana Kuga Državni prvak Srbije 2. Jasmina Silaški Vice Državni prvak Srbije 3. Katarina Đorđević Državni prvak Srbije III mesto Konkurencija muškarci sa španijelima 1. Raško Lojković Državni prvak Srbije Kunkurencija muškarci sa ptičarima 1. Novica Spasojević Državni prvak Srbije 2. Dejan Rakićević Vice Državni prvak Srbije 3. Zoran Ivanović Državni prvak Srbije III mesto Takmičari koji su se plasirali za izbornu utakmicu za izbor Reprezentacije Srbije za jesen 2017.god su: 1. Novica Spasojević 2. Dejan Rakićević 3. Zoran Ivanović 4. Marko Jovanović 5. Slavko Rundić 6. Ivan Ivanović 7. Goran Šeszić 8. Saša Veljović 9. Milan Veskov 10. Predrag Marković
 13. Skup takmičara za finale Otvorenog Držabnog prvenstva "Sveti Hubert-Evstatije"2016 je 19.11.2016. od 7 do 7,30 časova u restoranu L.U. "Lovac" u Kovinu ul. Lole Ribara b.b.
 14. Spisak takmičara koji su se kvalifikovali za finale Otvorenog Državnog prvenstva "Sveti Hubert-Evstatije" na predkvalifikacijama u Rači 12.11.2016.god. 1.Goran Šestić 2. Darko Nikodijević 3. Dragan Parađanin 4. Zoran Ivanović 5. Marko Jovanović 6. Marko Savić 7. Nemanja Milovanović 8. Nikola Jakovljević 9. Predrag Marković