Bullmastiff - Skopje

Members
 • Content count

  21
 • Joined

 • Last visited

About Bullmastiff - Skopje

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

306 profile views
 1. Obrok za psa - priprema

  Okolu 2% od celu tezinu psa treba da jeden do 4% za aktivne pse.
 2. Farmina Cibau

  Team breeder low grain meni se odlicno pokazao to je N&D low grain za odgajivace. Tu je 60 eu 20 kg od prilike.http://animalis.rs/ Ovi mislim imaju Farmina. Ima 60% mesa hrana meni se odlicna pokazala.
 3. PREMIL hrana za pse - pitanja i odgovori

  @Premil Srecnu Novu i najbolje i najbolji napredak ovu godinu.
 4. PREMIL hrana za pse - pitanja i odgovori

  Super sport je ok hrana premil sta znam vise je odgovarala na moji pas nego junior.Mozda zato sta je bio aktivniji taj period.
 5. PREMIL hrana za pse - pitanja i odgovori

  Pa ne uzimam vise od jedam pas ako ne mogu da ga ranim sa normalnu hranu ili barf, od Premil samo bila je ok Super sport samo za pas nad godinu dana.
 6. PREMIL hrana za pse - pitanja i odgovori

  Koliki su samo experti Premil sta znam i na drugi odgajivaci celo leglo stene im je smrsilo pa su potrosili kao dodatak u mesa na vozrasne pse. A za to i najskuplju bas je jeo Royal Gienta i bio je odlican isto mogu da kazem da Brit sport je jedna hrana koja za meni je najbolja od sredni rang.Natural trainer isto jeo ok je hrana. Najskuplja je orijen pa @PREMIL druze realno to je najbolja hrana za pse.Sve dobre hrane sta sam koristio vadu normalna stolica a ne kao krava.Koja je ta hrana duplu cenu a ne vredi ne pominjaj lose hrane zatoa sto one kazu da napreduvaju a mogu da kazem saznao sam da brit su uzeli nutricionista od Royal jedan od glavnih faktora za dobar razvoj.
 7. PREMIL hrana za pse - pitanja i odgovori

  Ne smrsio 12 kg nego oko 5-6 kg ako se secam dobro i bacio pola dzak i uzeo Natural Trainer vratio se u normalu.
 8. PREMIL hrana za pse - pitanja i odgovori

  Nije stene 50 kg nego pas koj raste nad 50 kg mislio. Moji je na 7 meseca ima 38 kg bullmastif i se razvijao ok na royal i mesa. Kad uzeo premil mislim da smrsio 1/3. Zasto se onda meso brze vari u organizmu psa?
 9. PREMIL hrana za pse - pitanja i odgovori

  Ne trosim vise reci ko oce nek daje Premil a vidim @Tuncay bas lepo politiziras.Ja moji pse sta bi imao nikad vise ne bi davao Premil.Dali ti si koristi- o/la Premil na stene na rasu koju treba da bude iznad 50 kg.
 10. PREMIL hrana za pse - pitanja i odgovori

  Nemoj molim te ako volis tvoj pas.Ako menjas uzmi Brit sport ako bude hladno ovo zimo i pas je van :).
 11. PREMIL hrana za pse - pitanja i odgovori

  Pa kad sam video sa preporucenu dozu da je smrsilo stene rekao aj da vidim sa vecu kolicina da ga pojacam uzeo da dodajem i kafortane.Treba da ispotite jako dupe da stignete Trainer,Brit,Team breeder.Ne samo solite pameti.Hrana nema dovolno dobra nutritivna vrednost.Tolika stolica vadi samo od puna hrane kukuruz. Da vam pitam dali ste veterinar za pse?
 12. PREMIL hrana za pse - pitanja i odgovori

  Stagniralpo stene stolica velika.Ne znam koliko ste testirali na velike rase.
 13. PREMIL hrana za pse - pitanja i odgovori

  Iskreno Premil Top Line Junior sam i koristio hvala necu opet.Testirajte prvo na vase pse ne na drugi pse.
 14. Odabir hrane

  https://www.farmina.com/rs/hrana-za-vašeg-psa/18-farmina-team-breeder-canine.html Evo od Team breeder ima i low grain i grain free.Ja sam koristio ovu i pokazala se odlicna https://www.farmina.com/rs/hrana-za-vašeg-psa/farmina-team-breeder-canine/176-adult-medium-chicken-&-pomegranate.html
 15. PREMIL hrana za pse - pitanja i odgovori

  Nije mi cilj da napadam nego ja ne bi opet kupio toliko mogu da kazem.I ja sam imao kao na primer sa Brit sport premium hrana je odlicna za te pare.