Bullmastiff - Skopje

Members
 • Content count

  55
 • Joined

 • Last visited

About Bullmastiff - Skopje

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

393 profile views
 1. Izbor granula- rotvajler

  Carnilove je jeftiniji a bolji od Royal, Team breeder grain free isto. https://www.pet-centar.rs/carnilove-puppy-losos-i-curetina-large-breed-bez-zitarica.aspx
 2. PREMIL hrana za pse - pitanja i odgovori

  Sasvim je u pravo @Jaherys da Super sport je dobar i ja sam ga tako koristio i dobar je bio. Za tako vrsi poso Premil super sport.
 3. PREMIL hrana za pse - pitanja i odgovori

  Ne mora to da znaci ali i drugi stvari su bitni tip na glava njuska.Moze da bude 70 cm bullmastifi ili 70 cm rot ali ne bi ga previse forsirao da bude debeli.
 4. PREMIL hrana za pse - pitanja i odgovori

  Moj je bio 67 cm sta je ok visina i nikad nije bio debeli.Nije dobro za pse da imaju visak kilazu.
 5. PREMIL hrana za pse - pitanja i odgovori

  64 cm sa zenka to je visoka a standard a stvarno je lepa, Rot je radna rasa.
 6. PREMIL hrana za pse - pitanja i odgovori

  http://www.fci.be/Nomenclature/Standards/147g02-en.pdf Height at withers: For males is 61 - 68 cm. 61 - 62 cm is small 63 - 64 cm medium height. 65 - 66 cm is large - correct height 67 - 68 cm very large. Weight : 50 kg. Standard rota. Moji prosli rot sa 67 cm a kilazu oko 50 kg ne znam mozda i manje mozda i vise.
 7. PREMIL hrana za pse - pitanja i odgovori

 8. PREMIL hrana za pse - pitanja i odgovori

  https://www.chagrinfallspetclinic.com/2018/03/20/class-action-lawsuit-orijen-acana-dog-foods/ 5 zvezde 10 zvezde pa koje tu lud meso je meso.
 9. PREMIL hrana za pse - pitanja i odgovori

  Evo info za recall http://www.adelaidenow.com.au/news/south-australia/advance-dermocare-dry-dog-food-recalled-amid-megaesophagus-fears-and-police-dog-deaths/news-story/8ef8e3c537907311cec7f1b90cbf1479
 10. PREMIL hrana za pse - pitanja i odgovori

  Bas tako @Berna psi mesa je mesa ko me pita koja je najbolja hrana moj odgovor je Horse care extreme haha. Poz i imajte svi lepu vecer.
 11. PREMIL hrana za pse - pitanja i odgovori

  Ok hvala na info.Nisam to video za haski, izvini sta sam te napao.
 12. PREMIL hrana za pse - pitanja i odgovori

  A sta ocete da kazete da psi na Premil imaju bolji rast od Royal giant ,Puppy Team breeder puppy , Brit care i da je dobra za ste za meni premil je hrana koja bez mesa ne moze se koristiti za velike rase. Toliko od meni. Hahah ne mogu da me plate pas me vise kosta zato i ne dajem Premil kolku ste samo ironicni @Tuncay.
 13. PREMIL hrana za pse - pitanja i odgovori

  https://prirodapasa.com/index.php?topic=1221.60 Ja trenutno radim jedan web pet shop gde ce u ponudi biti veliki broj proizvodjaca hrane za pse ali i ostale ljubimce... Bice i Premil super sport po ceni od 2700 dinara od 15 kg po dzaku. Besplatna dostava preko 3000 dinara.. Ovo da nije isti nesha od tu @Nesh. Od kada je standard nemackih ovcara i rotvajlera 70cm, imao sam rotvajlera 67cm sin na Konnan of sunny hil Do 3 5 meseca je jeo Pro plan i Royal a posle Belcando znam kako raste i na koju hranu moze da porasne toliko, ali na premil tesko da vidim da ne verujem zasto video sam koliko je dobra za stene Bullmastif. Mozda u kombinacija sa konjetina i vitamine. Bicu malo bezobrazan isto kao da mi kazes da ti se dize na neka od 300 kg .
 14. PREMIL hrana za pse - pitanja i odgovori

  Sa Hasku a od Super sport je bilo se ok, ne mogu da kazem nije dobar kada sa super sport je bilo se dobro.
 15. PREMIL hrana za pse - pitanja i odgovori

  Ja dajem Adult large Eukanuba super je dajem i mesa. Gde to je toliko eukanuba ako nije tajna to je prilicno dobra cena.Premil Junior sa haske davao poludio sam za 10 dana smrsio je pas i ono samo je setao