Nesi

Members
 • Content count

  121
 • Joined

 • Last visited

About Nesi

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

429 profile views
 1. Hikari Malo odmaramo od parenja i stenaca, pa smo vratili kilazu i dlaku
 2. Mi smo danas dopunili zamrzivac. Juneca srca, crna i bela dzigerica (jetra i pluca) i greskom dobismo testise umesto bubrega (beli bubrezi ;) oko 45kg sve skupa. Takodje u zamrzivacu vec obitava burag, grkljani, pileca ledja i bubrezi ali pravi . Do skoro je bilo i lososovih glava. Procentualno najvise dobijaju junecih srca i pilecih ledja a svega ostalog manje. Generalno trudimo se da ubacimo u ishranu sve cega se docepamo, da bude sto raznovrsnije, osim svinjskog mesa. Po nekad uz iznutrice dajemo kuvani pirinac, dobiju sargarepu, jabuke ili kruske (i sami ih beru u dvoristu, kao i orahe ) . Po nekad dobiju papaline...Od svega navedenog piletinu ubedljivo najvise vole :).
 3. Male zveri, sve cemo da vas pojedemo 4 meseca stari Byakko i Benihiryuu
 4. Hikari & Hiro Love is in the air
 5. Beniiro 3 meseca star - Vucko Braca
 6. Litter "B" Moje devojke drugi deo Bachi Tatina cera
 7. Litter "B" Moje devojke Benitama 2,5 meseca i koji dan
 8. Skituljko ja za svoje pse nabavljam junece meso u mesari na uglu Nemanjine i Sarajevske. Dogovorim se sa mesarom oko preuzimanja jer nema mogucnost skladistenja vecih kolicina, pa kad mu stigne isporuka, on mi javi i istog dana podignemo meso. Ne prodaju manje kolicine ali moze da se naruci 10-20kg. Meso je sveze, nije zamrznuto, za ljudsku upotrebu je i odlicnog je kvaliteta (nije mleveno nego u komadu). Upravo smo juce podigli 20kg za pse i deo su zaplenili moji roditelji za sopstveni rucak ;). U pitanju su inace juneca srca i dzigerice. Cena je trenutno 70din po kg. Ako ste zainteresovani mogu da posaljem telefon u pp.
 9. Litter "B" Benitama <3 tacno 2 meseca stara
 10. Sebe sam vec predstavila ukratko, a red je da predstavim i moje pse Ovo je Guardian of the emperor Hikari: http://www.akitapedigree.com/details.php?id=77460 a ovo je Akihiro: http://www.akitapedigree.com/details.php?id=79943