snatch

Members
 • Content count

  243
 • Joined

 • Last visited

About snatch

 • Rank
  Member

Informacije o profilu

 • Pol
  Female
 • Lokacija
  Beograd

Recent Profile Visitors

625 profile views
 1. Pored Vanelle's https://www.facebook.com/vanellekennel/, iz te priče je i ovaj Grassagliata's https://www.facebook.com/Grassagliata-Kennel-867050396796857/ Ova ženka što imam nije za priplod. Ja prikupljam informacije o dobrim odgajivačnicama za ubuduće.
 2. Izvinjavam se na duplim postovima, prešlo je na drugu stranu, a ja nisam videla. Molim moderatora da obriše.
 3. E ladno je ovo kuče, što sam mu postavila gore sliku, ženka. A ja mislila da je mužjak :)))). Još bolje
 4. E ladno je ovo kuče, što sam mu postavila gore sliku, ženka. A ja mislila da je mužjak . Još bolje .
 5. E, ladno je ovo kuče, što sam mu postavila gore sliku, ženka. A ja bila ubedjena da je mužjak . Još bolje ...
 6. E, ladno je ovo kuče, što sam mu postavila sliku, ženka. A ja sve bila ubedjena da je mužjak . Još bolje...
 7. Evo baš ovaj pas sa slike što sam postavila gore, otac mu je izložbeni bul, dok majčina odgajivačnica je i u lovnoj priči. Majka ima i neki ispit ako ne grešim, ne znam koji je, Tuncay će bolje da zna, " Výsledky z výstav:CAJC Složené zkoušky: BZH II.c " . Gledajući pretke, to leglo je dosta raskrvljeno.
 8. Da, može i u izložbenom jako raskrvljenom leglu da se nadje neki lakšeg kostura i viši na nogama, ali je manja šansa za to nego ako je radno leglo tj. ako je forsiran takav izgled... gledati i temperament da odgovara i naravno uvek tražiti sve zdravstvene sertifikate bar roditelja, ako ne dalje.
 9. Tek danas sam videla post. Ja ne tražim obavezno lovno štene, ali eto da nek ima bar u dve poslednje generacije da su se preci bavili nekim sportskim aktivnostima (lov, agility, coursing, skokovi u dalj i vis, vuča tereta, bilo šta od toga) i naravno da mogu da izaberem iz legla štene koje je povuklo gene na te radne pretke. Ja trenutno samo prikupljam informacije pošto imam ženku bull terriera, a za sad nemam uslova da držim još jednog. Od ovoga što sam gledala svidja mi se ovaj pas http://www.bullzpomalsi.cz/chilli-ze-sychrovskeho-lesa/ , osvojio je dosta raznih sportskih tamičenja. Nisam stigla da mu istražujem pretke. Ova odgajivačnica ima i sportsku ženkicu koja je imala jedno leglo, a štenci iz legla su isto imali uspeha u sportu http://www.bullzpomalsi.cz/bhadra-tutsch/. Našla sam, ima i u Francuskoj odgajivačnica Vanelle's čiji psi vuku poreklo od Thunder Rock odgajivačnice Lyndon Ingles-a, mada čisto sumnjam da bi i oni prodali štene nekome ko se na bavi lovom. Za moje potrebe su njihovi psi previše hard core, ali eto možda će tebe interesovati. Znam za dogue brasileiro, dopada mi se, ali ja bih ako je moguće ipak bull terriera, eventualno da ima samo malo druge krvi. Sećam se tvog psa sa slike kad vuče kettlebell. Ajde pa javi i ti ako nadješ nešto... Pozdrav.
 10. Videla sam da je to klub za treniranje, ali mi bilo interesantno jer ima dosta bulića, a i vlasnici nekih od tih bulića koji su imali dobre rezlultate na takmičenjima imaju i odgajivačnice. Ijaooo, samo još im fali da im hakeri upadnu na sajt.
 11. Evo našla sam nešto ovde http://www.bull-sport-training.cz i ovde https://www.facebook.com/BullSportTraining/ Nemam profil na Fejsbuku pa mogu da vidim samo naslovnu stranu, ako je vlasnik stavio na public. Mada koliko vidim oni sve sto su postovali na naslovnoj daju link i za sajt. Što li su izbrisali onaj sadržaj na sajtu baš je bilo dosta materijala. Ko zna možda je privremeno.
 12. Pa ko su što su Hrvati zadržali svoje nazive za mesece, tako su i Česi, a mi preuzeli latinske.