Petite

Administrators
 • Content count

  17667
 • Joined

 • Last visited

About Petite

 • Rank
  Guru
 • Rodjendan 24.10.1972.

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.balkankinology.net

Informacije o profilu

 • Pol
  Female
 • Lokacija
  BK
 • Interesovanja
  zivot

Recent Profile Visitors

7283 profile views
 1. photo by @NeLe001 Slike smo BIRALI naravno, i to po principu gdje psi koliko toliko korektno stoje. Jer znamo da je svakog psa moguće uslikati u lošoj pozi. Trudimo se da ne postavljamo loše slike. Od okinutih par stotina, probrali smo ovo što je postavljeno.
 2. photo by @NeLe001 Slike smo BIRALI naravno, i to po principu gdje psi koliko toliko korektno stoje. Jer znamo da je svakog psa moguće uslikati u lošoj pozi. Trudimo se da ne postavljamo loše slike. Od okinutih par stotina, probrali smo ovo što je postavljeno.
 3. photo by @NeLe001 Slike smo BIRALI naravno, i to po principu gdje psi koliko toliko korektno stoje. Jer znamo da je svakog psa moguće uslikati u lošoj pozi. Trudimo se da ne postavljamo loše slike. Od okinutih par stotina, probrali smo ovo što je postavljeno.
 4. photo by @NeLe001 Slike smo BIRALI naravno, i to po principu gdje psi koliko toliko korektno stoje. Jer znamo da je svakog psa moguće uslikati u lošoj pozi. Trudimo se da ne postavljamo loše slike. Od okinutih par stotina, probrali smo ovo što je postavljeno.
 5. photo by @NeLe001 Slike smo BIRALI naravno, i to po principu gdje psi koliko toliko korektno stoje. Jer znamo da je svakog psa moguće uslikati u lošoj pozi. Trudimo se da ne postavljamo loše slike. Od okinutih par stotina, probrali smo ovo što je postavljeno.
 6. photo ny @NeLe001 Slike smo BIRALI naravno, i to po principu gdje psi koliko toliko korektno stoje. Jer znamo da je svakog psa moguće uslikati u lošoj pozi. Trudimo se da ne postavljamo loše slike. Od okinutih par stotina, probrali smo ovo što je postavljeno.
 7. photo by @NeLe001 Slike smo BIRALI naravno, i to po principu gdje psi koliko toliko korektno stoje. Jer znamo da je svakog psa moguće uslikati u lošoj pozi. Trudimo se da ne postavljamo loše slike. Od okinutih par stotina, probrali smo ovo što je postavljeno.
 8. photo by @NeLe001 Slike smo BIRALI naravno, i to po principu gdje psi koliko toliko korektno stoje. Jer znamo da je svakog psa moguće uslikati u lošoj pozi. Trudimo se da ne postavljamo loše slike. Od okinutih par stotina, probrali smo ovo što je postavljeno.
 9. photo by @NeLe001 Slike smo BIRALI naravno, i to po principu gdje psi koliko toliko korektno stoje. Jer znamo da je svakog psa moguće uslikati u lošoj pozi. Trudimo se da ne postavljamo loše slike. Od okinutih par stotina, probrali smo ovo što je postavljeno.
 10. photo by @NeLe001 Slike smo BIRALI naravno, i to po principu gdje psi koliko toliko korektno stoje. Jer znamo da je svakog psa moguće uslikati u lošoj pozi. Trudimo se da ne postavljamo loše slike. Od okinutih par stotina, probrali smo ovo što je postavljeno.
 11. Dragi Svi, izvolite slike sa V Specijalke 7. grupe i Specijalke labradora, IRIG 2018. koju je organizovalo Kinološko Društvo 'Fruška Gora', po odobrenju KSS. Sudije Zoran STOJADINOVIĆ (dio 7. grupe) Toplica ZDRAVKOVIĆ (dio 7.grupe) Duško JOVANOVIĆ (labradori) photo by @NeLe001 Preuzmite slike koje želite. Hvala što ćete ostaviti žig. Srdačan kinološki pozdrav.
 12. S jednim dijelom saglasna. NO ukidanjem izložbi se neće riješiti ništa. Ako neko misli da rasne pse treba ukinuti, onda neka se ne oglašava kao ljubitelj pasa (ovde pričamo o psima). Jer to nije. Problem se rješava strožijom kontrolom uzgoja. U standardima FCI je već poodavno izmjenjeno 'da se obrati pažnja da uzgoj ide u pravcu svrhe nastanka rasa'. No, to se ne radi, a ne radi se jer se ne kontroliše. A odgovornost snosi FCI, sudije, uzgajivači prvenstveno. FCI svakako, jer je krovna organizacija u Evropi.
 13. Petite

  Odgovornost u uzgoju

  Meni nešto nije jasno. Ako je majka plava vajmarka, koja nije priznata kao varitet - šta je napisano u rodovniku u rubrici majka i preci?
 14. Klupska Specijalka NKP Ub 2018 Pobjednici po razredima. Sveukupna pobjednica specijalke i sportski pozdrav sudijama i publici, uzg/vl. Dušana Šećerova nakon proglašenja (napokon svijetao primjer sportskog ponašanja na izložbi, respect) Zeka iz Doline Baira uzg/vl. Dušan Šećerov 'iz Doline Baira'
 15. Klupska Specijalka NKP Ub 2018