*Kamerado*

Members
 • Content count

  239
 • Joined

 • Last visited

About *Kamerado*

 • Rank
  Member
 • Rodjendan 11.03.1991.

Contact Methods

 • Website URL
  http://kameradolegacyaussies.weebly.com/
 • Yahoo
  kameradolegacy@gmail.com

Informacije o profilu

 • Pol
  Female
 • Lokacija
  Niksic

Recent Profile Visitors

516 profile views
 1. Dobar dan

  Najvjerovatnije ces (bar prvu sedmicu-dvije) nastaviti da ga hranis onako kako je to odgaivac do sada radio postepeno povecavajuci porcije pa nam za pocetak napisi cime ga on hrani.
 2. 17.06.2017. - CAC "Kragujevacki pobednik 2017."

  Da li su zatvorene prijave?
 3. CAC Bijeljina 2017 23.4.2017

  Pravilnik BKS-a: "Naziv „Šampion BiH“ (CH BiH) na traženje vlasnika priznaće KSuBiH psu koji je na tri (3) državne ili međunarodne izložbe u BiH, od najmanje dvoje različitih sudija dobio CAC BiH (kandidaturu). Između prve i poslednje dodjele CAC BiH mora da prođe najmanje šest mjeseci i jedan dan. Od tri potrebna CAC BiH dva mogu biti osvojena na državnim izložbama, a jedan CAC BiH može biti osvojen na jednoj specijalizovanoj, odgojnoj smotri ili na bilo kojoj drugoj izložbi na kojoj je skupština KSuBiH odobrilo dodjelu CAC BiH."
 4. Kako nauciti psa gde da vrsi nuzdu?

  I ja sam nacula nesto slicno za Orijen ali kako sam inace protiv ishrane stenaca sa granulatom koji je tako "nabijen" proteinima, nemam iskustva sa istim. Promijenite ishranu, prebacite je na neki granulat sa manjim procentom proteina. Ako nista drugo, idemo po sistemu eliminacije-ukoliko ne dodje do promjene, znacemo da nije do granula.
 5. Kako nauciti psa gde da vrsi nuzdu?

  Cime je hranite i koliko cesto? Moguce da je u pitanju ishrana, neki zdravstveni problem ili je samo inteligentan pas koji je "provalio" nacin da se proseta vise puta dnevno. Sto se tice opcije broj 3 - s obzirom da je njoj to pola sata veliko pokusajte za pocetak da to dva sata produzite za nekih 10ak-15ak minuta i onda postepeno povecavajte.
 6. Pomoc

  Veci zicani kavez( ili plasticni transporter) - dobro dodje kada ga morate ostaviti samog u stanu a niste sigurni da li ce da pravi haos. A onda se bacite na postepeno navikavanje na isti.
 7. 05.03.2017 60.CACIB Beograd

  Tema za postavljanje adresa prema drugim sajtovima postoji. Obratite paznju.
 8. 05.03.2017 60.CACIB Beograd

  Pretpostavljam da ce biti nakon 22.02. do kada je pomjeren rok za slanje prijava.
 9. Aljaski malamut

  Vjerovatno se tjera neka zenka iz komsiluka. Jedan od mojih momaka takodje izgubi glavu i batali hranu kad krene tjeranje.
 10. Izlozba - Baby Kategorija

  Mogu se prijaviti majka i sin. Kada prijavljujete par, bitno je samo da oba psa pripadaju jednom vlasniku, da su na dan izlozbe pozitivno ocijenjeni i da su, normalno, razlicitog pola. Nebitno je da li su ti psi u srodstvu ili ne. Takodje je pozeljno da ta dva psa budu sto slicnija jedno drugom. U nekim rasama, tipa australijski ovcar, labrador i sl. (gdje imate po standardu priznato vise boja) pozeljno je da se prijave dva psa iste boje ali nije pravilo.
 11. Naknadno vadjenje papira za pse

  Najbolje bi bilo da kontaktirate KS direktno i provjerite. Papiri se vade do 3. mjeseca starosti stenaca tako da pretpostavljam da postoji mogucnost da se naknadno( do isteka 3 mjeseca) izvade isti za to stene, ali to je samo moja pretpostavka.
 12. Pomoc

  Kakav je karakter sarplaninke? Da li je agresivna prema drugim psima ili stencima?
 13. Pitanja o transportu pasa

  Najbolje bi bilo da vidite sa vlasnikom sta je potrebno za uvoz psa u Ameriku, za pocetak. Sto se tice samog transporta, imate opciju da posaljete psa sa nekim ko svakako ide u tom pravcu za neku manju novcanu nadoknadu ili da angazujete nekoga ko se time profesionalno bavi. Za obje opcije imate oglase u fb grupi - Puppy Transport Europe koja je i oformljena kao pomoc odgaivacima i vlasnicima prilikom transporta ljubimaca.