*Kamerado*

Members
 • Content count

  247
 • Joined

 • Last visited

About *Kamerado*

 • Rank
  Member
 • Rodjendan 11.03.1991.

Contact Methods

 • Website URL
  http://kameradolegacyaussies.weebly.com/
 • Yahoo
  kameradolegacy@gmail.com

Informacije o profilu

 • Pol
  Female
 • Lokacija
  Niksic

Recent Profile Visitors

594 profile views
 1. Kalcijum

  Ja licno bih ostavila na granulama i kuvnoj hrani. Mislim da nema potrebe da dodajete ista vise jer je navedeno i vise nego dobar obrok za psa. Vjerujem da ce prije biti da je nogica krenula da se krivi od viska a ne manjka kalcijuma. Pokusajte da ga zadrzite duze na tim granulama ( ukoliko mu odgovaraju naravno) i uopste toj kombinaciji hrane koju mu dajete. Takodje gledajte da izbjegavate da stene provodi dosta vremena na glatkim povrsinama. Ukoliko je u kuci, pokrijte povrsine tepisima i prostirkama.
 2. Kalcijum

  Mozete li ispisati odnos kalcijuma i fosfora sa dzaka Premila, kao i koliko ste mu davali kalcijuma i ad kapi do sada?
 3. U sustini,od papira samo je neophodan pedigre. Obicno u najavama za izlozbu navode da pas mora imati knjizicu sa primljenim vakcinama, Medjutim, meni se u 10 godina izlaganja samo dva puta desilo da mi je ista trazena na uvid.
 4. Kalcijum

  Uz obroke koje ste naveli nema potrebe da mu ista dodajete. Previse kalcijuma moze napraviti problem isto kao I manjak. Prepostavljam da stene nema nikakav problem I da pitate samo uopsteno?
 5. Australski ovčar

  Srecna Nova 2018 australdzije!!!
 6. Transporter/kavez za Cane Corso

  Uzmi broj manji ukoliko je i dalje komotan za psa a koristicete ga samo tokom prevoza... Ili, u slucaju da je pas navikao da bude zatvoren i nece pokusavati da se izvuce, uzmi platneni transporter. Imam isti problem sa mojim plasticnim transporterom...za broj veci bi bio idealan ali se ne moze progurati kroz vrata. Nije im ni ovaj koji koristimo mali, ali bi valjalo da je komotniji. Dok platneni za dva broja vecih dimenzija lagano uskoci.
 7. Vakcinacija i izdavanje pasosa

  Kolko je staro stene bilo kada je primilo prvu vakcinu? Trebalo bi da, nakon vakcinacije, sa bocice vakcine veterinar skine naljepnicu i stavi je (nalijepi) u knjizicu. Da li imate to ili je samo napisano ime vakcine u knjizici? Najbolje bi bilo da postavite fotografiju sa stranicama na kojima se nalaze podaci o prvoj vakcini. Tako cemo Vam najbolje reci da li je sve ok.
 8. Postupci dobijanja papira/rodovnika/potvrda

  Sta Vas tacno interesuje?
 9. Dobar dan

  Najvjerovatnije ces (bar prvu sedmicu-dvije) nastaviti da ga hranis onako kako je to odgaivac do sada radio postepeno povecavajuci porcije pa nam za pocetak napisi cime ga on hrani.
 10. 17.06.2017. - CAC "Kragujevacki pobednik 2017."

  Da li su zatvorene prijave?
 11. CAC Bijeljina 2017 23.4.2017

  Pravilnik BKS-a: "Naziv „Šampion BiH“ (CH BiH) na traženje vlasnika priznaće KSuBiH psu koji je na tri (3) državne ili međunarodne izložbe u BiH, od najmanje dvoje različitih sudija dobio CAC BiH (kandidaturu). Između prve i poslednje dodjele CAC BiH mora da prođe najmanje šest mjeseci i jedan dan. Od tri potrebna CAC BiH dva mogu biti osvojena na državnim izložbama, a jedan CAC BiH može biti osvojen na jednoj specijalizovanoj, odgojnoj smotri ili na bilo kojoj drugoj izložbi na kojoj je skupština KSuBiH odobrilo dodjelu CAC BiH."
 12. Kako nauciti psa gde da vrsi nuzdu?

  I ja sam nacula nesto slicno za Orijen ali kako sam inace protiv ishrane stenaca sa granulatom koji je tako "nabijen" proteinima, nemam iskustva sa istim. Promijenite ishranu, prebacite je na neki granulat sa manjim procentom proteina. Ako nista drugo, idemo po sistemu eliminacije-ukoliko ne dodje do promjene, znacemo da nije do granula.
 13. Kako nauciti psa gde da vrsi nuzdu?

  Cime je hranite i koliko cesto? Moguce da je u pitanju ishrana, neki zdravstveni problem ili je samo inteligentan pas koji je "provalio" nacin da se proseta vise puta dnevno. Sto se tice opcije broj 3 - s obzirom da je njoj to pola sata veliko pokusajte za pocetak da to dva sata produzite za nekih 10ak-15ak minuta i onda postepeno povecavajte.
 14. Pomoc

  Veci zicani kavez( ili plasticni transporter) - dobro dodje kada ga morate ostaviti samog u stanu a niste sigurni da li ce da pravi haos. A onda se bacite na postepeno navikavanje na isti.
 15. 05.03.2017 60.CACIB Beograd

  Tema za postavljanje adresa prema drugim sajtovima postoji. Obratite paznju.