*Kamerado*

Members
 • Content count

  250
 • Joined

 • Last visited

About *Kamerado*

 • Rank
  Member
 • Rodjendan 11.03.1991.

Contact Methods

 • Website URL
  http://kameradolegacyaussies.weebly.com/
 • Yahoo
  kameradolegacy@gmail.com

Informacije o profilu

 • Pol
  Female
 • Lokacija
  Niksic

Recent Profile Visitors

711 profile views
 1. *Kamerado*

  Sibirski haski 3.deo

  Prebrzo mijenjanje hrane. To ste trebali da odradite postepeno u periodu od bar 5-7 dana, tako sto cete svakog dana mijesati stare i nove granule ( povecavati kolicinu novih a smanjivati kolicinu starih u svakom narednom danu) . Da li je dodavanje kalcijuma bilo iz nekog opravdanog razloga ili?
 2. *Kamerado*

  CAC KRAGUJEVAC 12.05.2018

  Ko ce suditi I grupu?
 3. *Kamerado*

  Pomoc

  Situacija koju ste opisali meni licno ne uliva povjerenje. Moj savjet je da zaobidjete doticnog i uzmete stene kod nekoga ko ce Vam uz isto predati bar dokaze o vakcinama i ciscenju od parazita. Procitajte teme posvecene preprodavcima i prevarama prilikom kupovine stenaca na ovom forumu.
 4. *Kamerado*

  Kalcijum

  Ja licno bih ostavila na granulama i kuvnoj hrani. Mislim da nema potrebe da dodajete ista vise jer je navedeno i vise nego dobar obrok za psa. Vjerujem da ce prije biti da je nogica krenula da se krivi od viska a ne manjka kalcijuma. Pokusajte da ga zadrzite duze na tim granulama ( ukoliko mu odgovaraju naravno) i uopste toj kombinaciji hrane koju mu dajete. Takodje gledajte da izbjegavate da stene provodi dosta vremena na glatkim povrsinama. Ukoliko je u kuci, pokrijte povrsine tepisima i prostirkama.
 5. *Kamerado*

  Kalcijum

  Mozete li ispisati odnos kalcijuma i fosfora sa dzaka Premila, kao i koliko ste mu davali kalcijuma i ad kapi do sada?
 6. U sustini,od papira samo je neophodan pedigre. Obicno u najavama za izlozbu navode da pas mora imati knjizicu sa primljenim vakcinama, Medjutim, meni se u 10 godina izlaganja samo dva puta desilo da mi je ista trazena na uvid.
 7. *Kamerado*

  Kalcijum

  Uz obroke koje ste naveli nema potrebe da mu ista dodajete. Previse kalcijuma moze napraviti problem isto kao I manjak. Prepostavljam da stene nema nikakav problem I da pitate samo uopsteno?
 8. *Kamerado*

  Australski ovčar

  Srecna Nova 2018 australdzije!!!
 9. *Kamerado*

  Transporter/kavez za Cane Corso

  Uzmi broj manji ukoliko je i dalje komotan za psa a koristicete ga samo tokom prevoza... Ili, u slucaju da je pas navikao da bude zatvoren i nece pokusavati da se izvuce, uzmi platneni transporter. Imam isti problem sa mojim plasticnim transporterom...za broj veci bi bio idealan ali se ne moze progurati kroz vrata. Nije im ni ovaj koji koristimo mali, ali bi valjalo da je komotniji. Dok platneni za dva broja vecih dimenzija lagano uskoci.
 10. *Kamerado*

  Vakcinacija i izdavanje pasosa

  Kolko je staro stene bilo kada je primilo prvu vakcinu? Trebalo bi da, nakon vakcinacije, sa bocice vakcine veterinar skine naljepnicu i stavi je (nalijepi) u knjizicu. Da li imate to ili je samo napisano ime vakcine u knjizici? Najbolje bi bilo da postavite fotografiju sa stranicama na kojima se nalaze podaci o prvoj vakcini. Tako cemo Vam najbolje reci da li je sve ok.
 11. *Kamerado*

  Postupci dobijanja papira/rodovnika/potvrda

  Sta Vas tacno interesuje?
 12. *Kamerado*

  Dobar dan

  Najvjerovatnije ces (bar prvu sedmicu-dvije) nastaviti da ga hranis onako kako je to odgaivac do sada radio postepeno povecavajuci porcije pa nam za pocetak napisi cime ga on hrani.
 13. *Kamerado*

  17.06.2017. - CAC "Kragujevacki pobednik 2017."

  Da li su zatvorene prijave?