olikan

Members
 • Content count

  2843
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by olikan

 1. PREMIL hrana za pse - pitanja i odgovori

  Ili vas ja nisam video u Pet centru,izvinjavam se, sto je problem. da li mozete povecati vase procente proteina u superpremijum hrani na preko 30 posto i UH ispod 20?
 2. PREMIL hrana za pse - pitanja i odgovori

  Posto ste jedini specijalizovani srpski pet food proizvodjac , radite vec vise od 20g, uvozite Joseru, meni cudno, ali o.k., nisam u materiji toliko, zasto vas nema u Pet centru. Poslovni sukob ili..? Gde se kupuju vasi proizvodi uglavnom?
 3. PREMIL hrana za pse - pitanja i odgovori

  Ti si momak antipropaganda svega. Ti pises da je cena velika. Cena ne moze da bude velika, a rece da zivis od brendiranja? Ti i ne znas sta je cena uopste i na kom je mestu vezano za prodaju odredjenih proizvoda. Ti indirektno pljujes Premil tvojim pisanjem, pitanjima, konfliktom sa clanovima koji su pametniji bili od mene , videvsi ko si. Ja sam predlozio minimum, a ostalo kosta. Nebitno da li je hrana za pse, ulje, garderoba, ili usluga. Ne pljujem po tudjem radu, obezbedio sam neke jako interesantne odgovore od najboljeg proizvodjaca hrane na svetu. Covek uleteo na forum, pametuje da nije cena merilo kvalitetat(ima jos jedna izreka engleska, kad ne znas sta je dobro, kupi skupo), prica da imam 2800 postova, ne razume povezane dve prostoprosirene recenice u formi ako nisu duze od tri reci po jednoj, smeta mu internet izrazavanje, Srbin koji nezna srpski, @PREMIL,Beograd ima skoro 3 miliona ljudi. Rast domacih ljubimaca je primetan, ja vas pitam, hocete ovakve kupce koji hrane pse najjeftinijom hranom, neke kako rece , neke vasom ili imate ciljnu grupu koja ce biti nosilac troskova odgovarajucim odnosom cena /kvalitet. Ovaj covek je pun kompleksa, preglupih postavljenih pitanja na koje ste odgovorili i? Da li radije primate kritike, sugestije ili ovakve nedefinisane ljude koji zaista lice na vase botove.? Ja sam vam napisao nesto, obezbedio neke odgovore od Acane i Orijena, iste firme, dve linije, imate na Youtube njihov film. Pozdrav @PREMILu
 4. PREMIL hrana za pse - pitanja i odgovori

  Momak, ti si toliko glup i provokantan da je stvarno sramota imati sa tobom bilo kakkvu prepisku. Nemam posla. imam po postu 5 eura kad predjes 2000 pa zaradjujem tako. A sad mali pali.
 5. PREMIL hrana za pse - pitanja i odgovori

  Zato sto nemaju vezu sa temom. Ajd uzivaj momak
 6. PREMIL hrana za pse - pitanja i odgovori

  Odoh da radim, mora se.
 7. PREMIL hrana za pse - pitanja i odgovori

  Rekao sam da je velika razlika u obrazovanju i razmisljanju. Nisam rekao da si zastupnik , jer sam siguran da te ne bi uzeli, vec pre kao bota, ali ne verujem jer je providno i nepotrebno za njih. Zaista sam mislio da simpatises firmu iz Srbije, jer si Srbin, Nista starsno. Tumaci sta hoces i kako hoces, neozbiljan si. Tvoje konstrukcije u glavi su cudne i meni nejasne. Kakva inspiracija, forum inspiracija mislis , jer si evidentno plitak, izvini, jednostavno domino sistem postova. Ja guglam i cetujem? E moj momak. Eto, nabio si 20 plus postova, a nista nisi napisao. Valjda ce obrisati. Eto pricao si sa Hero memberom. Pohvali se. Ti znas sta je GMO? Ja sam upoznat, ali da znam , ne. Nisam niti hemicar, biolog ili neki od subspecijalizanata tih i slicnih grana. A sad polako sa tm recima dalje .
 8. PREMIL hrana za pse - pitanja i odgovori

  Nadam se brisanju ovih predhodnih postova.
 9. PREMIL hrana za pse - pitanja i odgovori

  Posto ti ocigledno ne razumes, zao mi je, rekao bih da si bot , a ne zastupnik. Jel ti sad jasno, ako ne nadji na betu sta je to. Stvarno nisi inspirativan.
 10. PREMIL hrana za pse - pitanja i odgovori

  Tvoja pitanja su daleko ispod amaterskog. Moji postovi , koliko god da ih je su za deset godina. Neki smisleni, neki ne. Ja ne filozofiram, ja iznosim cinjenice. Odakle tolike. Pa evo sa tobom, ni sam ne znam zasto, razmenih postova koliko nisam imao za 3 meseca. Pokusavam da te naucim nesto, neces. Ja ucim i od tebe. Lose ili dobro, sve je ucenje. Evidentna je razlika u obrazovanju, razmisljanju, sto je normalno na forumima. Nisam napravio nista u zivotu, nisam proizvodjac bilo cega. Znam dovoljno da ne postavljam pitanja koja su ,recimo , neadekvatna za profesionalca kao sto je Premil. Moj savet, koji neces poslusati, je da prvo procitas postove u temi, a zatim da postavljas pitanja koja bi ti pomogla. Ako si ti zastupnik Premila, ne predvidjam srecnu buducnost, a verujem da oni mogu bolje , tako da nisam mislio. Evo ja molim gospodu iz Premila , npr. da naprave film o njihovom proizvodnom procesu, naravno u skladu sa njihovom poslovnom politikom. To bi bilo jako dobro za imidz, ako su spremni. Ne ljudim se? Zive bile tvoje kuce, a i ti naravno.
 11. PREMIL hrana za pse - pitanja i odgovori

  Pa nisam mislio da radite za njih, vec podrzavate, svidjaju vam se ideje. proizvodi. Evo ja zastupam stavove Orijena, pobornik sam njihovog koncepta . Shvati kako hoces, ali zasto te to vredja i da si zastupnik u privrednom smislu? To samo njih moze da uvredi . Tebe ne, ako nisi.
 12. PREMIL hrana za pse - pitanja i odgovori

  Momak, nisam nadobudan. A ni tanak za prosecnog znalca. A sta ti volis ili ne , stvarno me ne zanima. Srecno sa sisarkama, najpametnije do sada, to su prave stvari. I za to desetka.
 13. PREMIL hrana za pse - pitanja i odgovori

  Ma saglasan. Evo ja sam dobio odgovore od najboljih firmi na svetu, ako se vratite nekoliko strana unazad. Mislim da sam bio konstruktivan u diskusiji. A ovo je stvarno decje. Idemo dalje. A verujte ne znate sa kim pricate.Cari neta.
 14. PREMIL hrana za pse - pitanja i odgovori

  Inace zastupnik, van privrede, moze znaciti i neko po podrzava ideju, ljubitelj, pobornik... nisam mislio na zstupnika u sferi ekonomije.
 15. PREMIL hrana za pse - pitanja i odgovori

  Eto. Obojica imamo koristi, sem teme.
 16. PREMIL hrana za pse - pitanja i odgovori

  tipfeleri su cesti u internet komunikaciji. Izvinjavam se.
 17. PREMIL hrana za pse - pitanja i odgovori

  Pogledao. Poslusacu. Hajde sad na temu.
 18. PREMIL hrana za pse - pitanja i odgovori

  Znaci i da se i spski i engleski pise malim slovom. Pa sam naglasio.
 19. PREMIL hrana za pse - pitanja i odgovori

  Rekao sam engleskom jeziku i slicnosti reci. Jesam mlad
 20. PREMIL hrana za pse - pitanja i odgovori

  Vise od 10 g sam clan. sad imam vremena, nekad ne pisem po godinu dana. Drugo je tacka, drugo osnova gramatike. Eto naucili ste nesto. Da shvatam licno dobili bi pp. Ovako, samo reci prazne.
 21. PREMIL hrana za pse - pitanja i odgovori

  Ako znate engleski, malo slovo, razlika je jako mala u zstupniku i poborniku. Verujte ako ne znate taj jezik. Ziveli
 22. PREMIL hrana za pse - pitanja i odgovori

  Sto ja. Predlozite Vi.Ja stvarno nisam upucen u linije Premila, niti cene .Ja sam predlozio, ali niste citali, da budu u rangu takvih hrana, sa 30 posto nizim cenama, dobrom organizacijom. Hajde sad malo da pretanemo, jer ovo nije interesantno.
 23. PREMIL hrana za pse - pitanja i odgovori

  Prvo malo slovo kod srpskog jezika. Napisao sam o Premilu i da nemam nista protiv, naprotiv. Drago mi je da zivite pristojno od toga, svima zelim. Mnogi znaju ko sam, evo npr Tuncay, Nade..renomirani clanovi.Zivim malo ovde, malo u Kanadi. Naucite, ko vam brani. Vi ste nervozni. Bez potrebe, Stvarno je bila greska.
 24. PREMIL hrana za pse - pitanja i odgovori

  Hajde da se vratimo temi. Dosta smo cavrljali . Ja sam Premilu dao dosta korisnih saveta, pa i na pp, jer mislim da treba biti dobra domaca hrana u rangu Brit care ili sl. Cak su mi nudili besplatno da probam , psi, njihovu hranu. Tu je Premil, mozeda potvrdi, najmanje bitno.