olikan

Members
 • Content count

  2779
 • Joined

 • Last visited

4 Followers

About olikan

 • Rank
  Hero Member

Informacije o profilu

 • Pol
  Male
 • Lokacija
  Beograd

Recent Profile Visitors

1560 profile views
 1. Obrok za psa - priprema

  pola kg , kilograma za psa od 5,6 kg? Moj pas od 30kg je jeo oko370g suve hrane. Pogledaj koliko dsju bisonima, maltezerima i dsaj mu toliko
 2. Nadji i za mene, molom te da ne trazim posle vezu kod tebe u policiji
 3. ljubim ga u sede dlacice. Neka uziva, Dosta ce on jos/
 4. Cini se da ga ti volis vise od mene/ Ne znas sa kim pricas. Ostavi pse na miru. Poslednji put.
 5. Uzas, na zalost cuo sam za takve koji to rade, od uginulih , starih. Mora se kupovati hrana od proverenih. mada znam problem sa novcem .
 6. uvek, osim kad se diraju astovi. Preksutra cu zasaditi drvo ispred ambulante gde je poslednji put bio pre godinu dana . Neka se drugi kucovi se sunjaju oko istog i neka raste novi zivot.
 7. eto kad ne citas sve. Izvini mala , mada te nisam uvredio, vec me zacudilo/
 8. Psi se u 90 posto slucajeva uzimaju kao drustvo, energiju biraju, samim tim i rasu. Odgovornost je problem i apsolutno neznanje i kompleksi.
 9. Toliko gresis, prva recenica ili dve su pravi momci. Veruj mi, zato imas problema. Puno je pisano o tome, pa se ne bih ponavljao.
 10. Mozda sam ovo pogresno protumacio , jer nisam sve citao pazljivo . Pozdrav
 11. @Ghandi_bl odakle ti prijateljice da sbt ima 30kg? nije totalno drugacija rasa, imao sam i asta i imamo sbt, veruj mi. A o pitovima ko kaze da moze da ga dobije, lupetanje bez argumenata. Da pita od 15kg. ne od 40. Video, potvrdio.. arekoh sa pitom cu da udjem u bilo cije dvoriste sa bilo kojim psom. Nudim opklladu vec godinu dana, garantijem da nece biti katastrofalnog ishoda. A ima ih i na pit temi. Super je sbt, sjajan pas.
 12. Obrok za psa - priprema

  Ja sam zamolio momka da promeni nick, ako ne vi to uradite. I posle stafordi na losem glasu! A kako ne bi?!
 13. Obrok za psa - priprema

  Dosta toga je tacno u ovome, a ne da psu treba 8 sati za meso? Osim toga napomenutog, na duzinu varenja utice i rasa, pa i same jedinke u okviru rase,, generalno zdravlje, kolicina vode koja se unosi, nivo aktivnosti... Samo bih ispravio ovo industrijska u suvu hranu koju duze vari, dok industrijska moze biti i konzerve sa manje=vise prirodnom hranom