KD Lovac Kraljevo

Members
 • Content count

  114
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About KD Lovac Kraljevo

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. KD Lovac Kraljevo

  CAC TRSTENIK - 09.06.2018.

  Vase pse mozete prijaviti i sutra do 22h!
 2. KD Lovac Kraljevo

  CAC TRSTENIK - 09.06.2018.

 3. KD Lovac Kraljevo

  V CACIB Kraljevo 28.4.2018.

  Prijavljivanje traje jos tri dana! kraljevo.e-kinologija.com
 4. KD Lovac Kraljevo

  V CACIB Kraljevo 28.4.2018.

  Pehare dobijaju: - Svi pobednici po razredima na mini-specijalkama, cacib muzjak i cacib zenka - Svi prvaci rasa - Junior handling (I, II i III mesto) - Baby BIS (I, II i III mesto) - Puppy BIS (I, II i III mesto) - Veteran BIS (I, II i III mesto) - Najlepsi odgajivacki parovi (I, II i III mesto) - Najlepse odgajivacke grupe (I, II i III mesto) - Srpske rase (I, II i III mesto) - Najlepsi pas grada Kraljeva (I mesto) - Junior BOG (I mesto) - Junior BIS (I, II, III i IV mesto) - Pobednici po FCI grupama (I, II, III i IV mesto) - BIS pobednici (I, II, III i IV mesto) Dobrodosli!
 5. KD Lovac Kraljevo

  V CACIB Kraljevo 28.4.2018.

  Prilog TV Melos o V CACIB-u Kraljevo, emisija Kraljevacka hronika (od 16. do 19. minuta)
 6. KD Lovac Kraljevo

  V CACIB Kraljevo 28.4.2018.

  Prijavljivanje traje jos 10 dana! Online prijava: kraljevo.e-kinologija.com
 7. KD Lovac Kraljevo

  V CACIB Kraljevo 28.4.2018.

  Posto je nagradna igra izazvala veliko interesovanje, onda jos jednom da ponovimo pravila. Za nagradnu igru nije bitno koju je ocenu ili plasman pas dobio, vec da je izveden na izlozbu i da prilikom izvlacenja, koje ce poceti oko 14h, budu prisutni i pas i vlasnik odnosno vodic. Prvog dobitnika izvlaci devojka iz turisticke agencije, a svakog sledeceg izvlaci prethodni dobitnik, kako ne bi doslo do bilo kakvih nedoumica u vezi dobitnika. Na kraju izvlacenja bice napravljena zajednicka slika svih dobitnika.
 8. KD Lovac Kraljevo

  V CACIB Kraljevo 28.4.2018.

  Vauceri su stigli, a dodeljujemo: - Putovanje u Veneciju, za 2 osobe, 4 dana - Putovanje u Veneciju, za 2 osobe, 3 dana - Putovanje u Budimpestu, za 2 osobe, 4 dana - Putovanje u Prag, za 2 osobe, 5 dana - Letovanje u Neos Marmarasu, za 4 osobe, 7 dana - Letovanje u Olympic Beachu, za 2 osobe, 7 dana - Letovanje na Tasosu, za 2 osobe, 10 dana - Letovanje u Stavrosu, za 3 osobe, 8 dana - Letovanje u Vrahosu, za 3 osobe, 10 dana - Letovanje u Nei Poriju, za 2 osobe, 10 dana
 9. KD Lovac Kraljevo

  V CACIB Kraljevo 28.4.2018.

  EKSKLUZIVNO!!! Po prvi put na nasim prostorima, bice organizovana NAGRADNA IGRA za sve izlagace!!! U nagradnoj igri bice dodeljeno 10 vaucera, od toga 6 letovanja u Grckoj i 4 posete evropskim gradovima (2 x Venecija, Budimpesta i Prag). Nagradna igra bice organizovana pre pocetka BIS programa, a izbor ce se vrsiti izvlacenjem kataloskih brojeva. Obavezno je da je prijava placena i da su na izlozbi prisutni pas i vlasnik. Na vaucerima nije moguce menjati ime dobitnika odnosno nije moguce menjati termine letovanja, a za evropske gradove moguce je birati termin. Dobrodosli!
 10. KD Lovac Kraljevo

  V CACIB Kraljevo 28.4.2018.

 11. KD Lovac Kraljevo

  V CACIB Kraljevo 28.4.2018.

  Nasa gosca iz Rusije, jos jedno svetsko sudijsko ime, g-dja Yana Gavrilova. Rodjena i zivi u Moskvi, od ranog detinjstva bavila se psima i kinologijom, kasnije je odgajala pudle i nemacke doge. Sada je vlasnica pasa rase Srednjeazijski ovcar. Bila je 15 godina na mestu podpredsednika nacionalnog kluba za pudle i 20 godina direktor skole za junior handling. Sada je predsednik kluba Americkih koker spanijela i predavac je na seminarima o kinologiji i junior hendlingu. Sudija je od 1988. godine, all-round sudija od 2007. godine, a takodje je i RKF sudija za sve discipline sportskih pasa. Na nasoj izlozbi, g-dja Gavrilova ocenjivace mini-specijalku kavkaskih i srednjeazijskih ovcara, crne ruske terijere i sve rase iz V FCI grupe, kao i takmicenje u junior hendlingu.
 12. KD Lovac Kraljevo

  V CACIB Kraljevo 28.4.2018.

  Prof. Dr. Peter Friedrich, jos jednom je potvrdio sudjenje na nasoj izlozbi, kao i to da rado dolazi u Srbiju, a poslao nam je i svoj kinoloski CV. Rodjen je 1958. godine u Majncu. Poceo je da se bavi kinologijom i treniranjem radnih pasa jos 1970. godine. Clan je ADRK kluba od 1980. godine. Preko 25 godina, radio je gotovo svakodnevno kao markirant (helper) u obuci sluzbenih pasa i kao clan odgajivacnice "vom Sternbogen". Njegovi najbolji rezultati, sa rotvajlerima koje je licno trenirao, jesu 297 poena u IPO 3 programu i 100 poena u FH2. Postao je sudija za rad pasa 1990. godine. Takodje, imao je i izlagao stafordske bulterijere. Zajedno sa suprugom Heide, koja je vlasnik odg. "Tahuara's", odgaja grejhunde i salukije. Od 2008. je sudija specijalista za rotvajlere, a takodje je sudi i neke od rasa iz prve, druge, trece, pete i desete grupe. Bio je Vodja uzgoja, u nemackom klubu za hrtove, od 2008. do 2011. godine. Od 2009. godine je predsednik VDH (nemackog kinoloskog saveza), a od 2017. i clan Komisije FCI za donosenje standarda. Sudio je u preko 40 zemalja sirom sveta. Na nasoj izlozbi, sto nam je posebna cast, gospodin Friedrich sudice rotvajlere.
 13. KD Lovac Kraljevo

  V CACIB Kraljevo 28.4.2018.

  Sa velikim postovanjem predstavljamo naseg sledeceg sudiju, veliko svetsko i evropsko ime, g-dina Petr Rehaneka iz Ceske. Rodjen 1946. godine, zivi u Kosmicama nadomak Ostrave. U kinologiji je postao poznat po svojim psima, rase nemacki boxer i maltezer, koje je gajio preko 30 godina. Vlasnik je odgajivacnice Moravija-Ja-Pe-Ko. Svakako su psi njegov glavni hobi, ali takodje voli da bude zaokupljen biljkama, bonsai i najdelikatnijim orhidejama. Bio je na raznim pozicijama u kinologiji i odlucno ih vodio. Postao je sudija specijalista 1985. godine, a od 1990. godine je i medjunarodni sudija. U medjuvremenu, postao je u svetu poznat kao sudija za sve rase pasa, a sudio je u mnogim evropskim odnosno svetskim zemljama. Trenutno ne gaji pse, vec se strastveno posvetio sudjenju. G-din Rehanek pored maternjeg, govori jos 4 jezika (engleski, nemacki, poljski i ruski), a ovo ce mu biti drugi put da sudi u Srbiji. Na nasoj izlozbi, ocenjivace dobermane, boxere, dogo argentino, prese canario, mastife, napuljske mastife, bulmastife, bordoske doge, nemacke doge i cane corso (mini-specijalka).
 14. KD Lovac Kraljevo

  V CACIB Kraljevo 28.4.2018.

  Nas veliki prijatelj Sasha Kitanovic i ove godine bice u svojstvu sudije. Rođen 1968. u Zemunu. Prvog psa imao 1975. godine, ženka NKP sa kojom je učestvovao na smotri pasa u Bgd zoo vrtu. Kasnije je gajio Engleske Poentere sa kojima je imao velikih uspeha iz njegove odgajivačnice Od Juce. Ime odgajivačnice promenio 2000. godine u Orthodox Celt. Prvi je u Jugoslaviji doneo Malog lavljeg psa i Cavalier King Charles španiele. Bio delegat kluba ptičara pri Beogradskom KD. Za svoj rad odlikovan srebrnom značkom za zasluge u kinologiji i zlatnom značkom zasluga u unapređenju i razvoju kinologije u Jugoslaviji. Sudio i sudi po celom svetu. Sada ima pse Cavalier King Charles Spaniel, Ruski hrt Barzoj i Šarplaninac. Na V Cacib-u Kraljevo, g-din Kitanovic sudice deo prve, deo druge, deo seste i desetu FCI grupu.