zmanic

Members
 • Content count

  918
 • Joined

 • Last visited

6 Followers

About zmanic

 • Rank
  Advanced Member
 • Rodjendan 10.10.1966.

Informacije o profilu

 • Pol
  Not Telling
 • Lokacija
  End Of The World
 • Interesovanja
  HiFi, fly fishing, planinarenje

Recent Profile Visitors

1434 profile views
 1. zmanic

  Westi ili Patuljasti Beli Snaucer?

  Na takvo i slična pitanja odgovarano je već mnogo puta. Potražite po Forumu. Lično ne bih nikad savetovao nekoga neodlučnog, koga ne poznajem lično, koju rasu da odabere.Nije to odluka od danas do sutra, već za mnogo duži period. Za te pare, ne možete se nadati nekom izboru kvaliteta (zdrastveno psihofizički proverenim krvnim linijama), ali vredi ponekad biti uporan, tražite, raspitujte i samo će vam se kasti mnogo toga korisnog.
 2. Dormeo ili neka druga marka ? PS Morao da pitam u ime kolega iz kanc., još se valjaju i krive po podu.
 3. zmanic

  Shiwa

  I peto štene je ublizini, u Nišu, do sada nije izvođeno na izložbe, ali biće prilike da na nekoj u skoroj budućnosti upoznate i Admirala: PS On je bio najkrupniji u leglu,pomalo letargičan i trom,ali kad sam ga obišao pre 2-3 nedelje to je sasvim drugi pas. Živahan, čvrst, brz i energičan. Zahvaljujući kvalitetnoj hrani i fizičkim aktivnostima postao je onakakv kakv AST treba da bude u tom uzrastu.
 4. zmanic

  Shiwa

  Imao sam hendlere kakve nema niko:
 5. zmanic

  Shiwa

  Da predstavim malo i Šivino prvo leglo i prvo izvođenje pred sudije četiri njena šteneta na CAC Pirot Arpad (ostaje kod mene) je VP1 i Baby BOB: Aga III je VP2: Axa, VP1 kod beba AST: Samim nastupom, obzirom na starost pasa i hendlera sam prezadovoljan. Izveli smo skoro celo leglo (4 od 5 komada) i nema nekih zamerrki niti od sudije niti bilo koga prisutnog u gledalištu. Ocene i komentar sudija (Jelena Lazović - Milnikstaf kennel) puni hvale. Najnahvaljenije štene je bilo van konkurencije, prijavljeno na dan izložbe te samo ocenjeno kao VP, ali kerić od koga najviše očekujemo. Axon Spot:
 6. zmanic

  Svaki savet je dobrodosao

  Nema na čemu, tu smo da se ispomažemo međusobno. Nema čarobnih granula, sve je to smeće na isti kalup. Samo sam prepoznao poznate mi simptome i setio se kako smo i mi rešili.
 7. zmanic

  Posesivno i dominantno ponašanje ženke

  Moja je sa 2 godine poчела da diže zadnju nogu kad piša. Što je veći grm, više diže. Posle razgrće kandžama travu i zemlju uokolo, šepuri se kao tigar kad obeležava teritoriju.
 8. zmanic

  Cane Corso 20. dio

  Daj izvor, ovo je nešto ili senzacionalno ili senzacionalističko !
 9. zmanic

  Svaki savet je dobrodosao

  1. Još nije zabečeženo da ja pas krepao pored pune činije hrane, ne sekiraj se previše. 2. Pileća krilca nisu meso. Čak je i piletina vrlo posna hrana za psa u razvoju. 3. Merite redovno i budite uporni. Moja kuja je po tri dana gladovala kad promenim granule, i sada je probirač ali ne hajem. Izgleda super, razvijena je i deluje debeljuškasto. Takva je postala tek posle 18-20 meseci. 4. Probajte sa menjanjem granula. Imam par ideja ali ne bih ovde da nekoga reklamiram.
 10. zmanic

  CAC Pirot 14.07.2018.

  GDE se održava ???
 11. Počinjem da verujem u pedersku jevropu .....
 12. zmanic

  Gliste - Retriver

  Ja kad sam video kolika su klupka glisti, kod mojih štenaca izbačena, dobro je što se nisam onesvestio. A mislio sam da odgajam u sterilnim uslovima. Izbacivali su još dva dana po koji komad.
 13. zmanic

  CAC Pirot 14.07.2018.

  Ko će suditi AST-e ?
 14. zmanic

  Pigment na njusci

  Moji odrasli psi su na BARF-u, a štence navikavam na sve pa i na granule. Njih nabavljam preko Pet šopova i distributera koji šalju kurisrkim službama, ispada mi najpovoljnije. Premil ima distributera za BiH, pogledajte na njihovom sajtu; http://www.premil.rs/sr/distributeri Cene se ne sećam, ali je tu negde ispod 50€ za 12kg džak
 15. zmanic

  Pigment na njusci

  Probajte Premil Specijal, on ne sadrži gluten, a ima prihvatljivu cenu: http://www.premil.rs/sr/proizvodi/special