zmanic

Members
 • Content count

  808
 • Joined

 • Last visited

4 Followers

About zmanic

 • Rank
  Advanced Member
 • Rodjendan 10.10.1966.

Informacije o profilu

 • Pol
  Not Telling
 • Lokacija
  End Of The World
 • Interesovanja
  HiFi, fly fishing, planinarenje

Recent Profile Visitors

781 profile views
 1. Nema reakcije na pse i na ljude !!! TO SE NE BODUJE NA APBT SHOW ! SVAKO IZAZIVANJE PASA JE STROGO ZABRAJENO! SVI učesnici i posmatrači moraji da se ponašaju u skladu sa zakonom, da vlasnici imaju validne potvrde o vakcinaciji i čipovanju a psi imaju korpe ili da su u kavezu, osim kad nastupaju. PS Lep pas, verovatno ima Am. buldoga u sebi. To se slaže sa zaštitničkim nagonom. Mada, bi za takmičenje trebalo da se utegne spusti bar 6-7 kg.
 2. Pit bull show Srbija, deseti po redu biće održan od 12. do 13. avgusta ove godine. Mesto i više detalja objavićemo na vreme. Dobrodošle su sve rase pasa, mešanci koji vole rad, i ljudi dobre volje!
 3. Od pokretača teme ni traga ni glasa, a mi ga i dalje tupimo. Više, ne odgovaram nikome ko nema ispod 30 postova na ovom Forumu, osim kad je život u pitanju.
 4. Uhhhhhhhhhhhhhhhh, jebem te veterinare !!!
 5. Je li pas zasticen od krpelja ???
 6. pas u tom uzrastu spava i po 15 sati dnevno, pusti je da se naspava
 7. Panklav i antibiotici se daju poske obroka, na pun želudac!
 8. Nije sitnica. Doziranje antibiotika je veoma bitno. Vodi kod vet-a. Loše lečenje u tom uzrastu zna da ostavi posledice. Uprvo smo izlečili jak kašalj sa problemima u disanju, za nedelju dana. Isti simptomi.
 9. Nije više. Ina vakciba sa 15 dana. Čitao sa uputsta iz pakovanja pre mesec dana.
 10. Na početku redosled bi bio: 1. veterinarski pregled kod pouzdanog veterinara, i postupanje po savetima veterinara 2. čišćenje od crevnig parazita, 3. vakcinacije pa za 15 dana revakcinacija, Svo to vreme i 15 dana po revakcinaciji karantin koji podrazumeva bez kontakata sa drugim psima, raznim ljudima sa strane, minimalno izvođenje kolko da obavi nuždu, bez šetnje ...
 11. Obično su priručne stvari pogodnije nego one iz pet shopova. Ne bacaj pare na gluposti. Bolje uloži u dobru hranu, negu i preparate za zaštitu.
 12. Štene od 2-3 meseca spava i po 15-16 sati dnevno. To je normalno.
 13. Gluposti! Sve ste nabavili samo niste pokušali da stacite u džep šaku granula i nahranite pse lutalice kad ih sretnete.
 14. Svaka ishrana treba da je uravnotežena, raznovrsna i izbalansirana. Često je sastav nekog leka istovetan sastavu otrova, razlika je u proporcijama i koncentracijma. Višak kalcijuma ima posledicu taloženja u organizmu na nepotrebnim mestima. Kod čoveka višak kalcijuma se taloži na zidovima kapilara i prouzrokuje sklerozu mozga i slične probleme ... Prouči malo sledeće: https://www.google.rs/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=visak+kalcijuma+u+ishrani+pasa&*