zmanic

Members
 • Content count

  825
 • Joined

 • Last visited

4 Followers

About zmanic

 • Rank
  Advanced Member
 • Rodjendan 10.10.1966.

Informacije o profilu

 • Pol
  Not Telling
 • Lokacija
  End Of The World
 • Interesovanja
  HiFi, fly fishing, planinarenje

Recent Profile Visitors

929 profile views
 1. Ovako je Jovan Pavlicek, dojen našeg novonarstva, video naš deseti skup:
 2. Sasvim normalno štene u terijer tipu. Ne sekiraj se ništa.
 3. Malo su se kolege razgacile, ali je prica OK
 4. Ako će pas ostati u stanu i kad odraste, pametno je navikavati ga redovno tuširanje, ne kupanje potapanjem. Imas gore sve sto treba da uradiš.
 5. Ulazi u teranje i obeležava teritoriju. Kako se sprečava ne znam.
 6. Meni liči na mix malamuta sa još nečim.
 7. Rasa je divna. Zakasala je sa lošim - neodgovornim vlasnicima i kvazi odgajivačima. Ovo oko ponovnog uvođenje poreza, shvatio bi kao ozbiljno upozorenje, Olikan nije neko ko je neobavešten. Taksa je prošli put bila oko 300evra na godišnjem nivou. Mnogima to nije beznačajno.
 8. Malo bolja je CIBAU, a za ortprilike isto novca imas Premil Super Sport. Meni se pokazala bolje od CIBAU.
 9. Moja iskustva: Nemački lovni terijer
 10. Nabavi one pancirne rukavice koje koriste u mesarama i brejk stik. Nije šala. To sa uzimanjem predmeta, hrane, kosti .... izčeljusti se navikava sa prvim kontaktom. Kad pas promeni zube postaje opasno za nenaviknute i nepokorne pse. Nisam video da je neko odraslog psa naučio da mu dozvoljava.
 11. Ako ne znaš koju rasu želiš, onda ništa od terijera tipa bul nije za tebe! Sorry, ali pune su novine promašenih i neiskusnih vlasnika ovakvih pasa. Verovatno ne želiš ni naslovnicu u tabloidima niti ćeliju u zatvoru.
 12. Juče popodne sam imao iskustvo sa jednim izgubljenim /pronađenim psom. Ukratko, zovu ljudi iz kafane, na terasu im banuo AST, pao u nesvest od vrućine itd ... itd ... Ne znaju šta i kako, svrnuli ga vodom ali niko ne sme da ga priveže, zovu u pomoć ..... Odem, , očigledno socijalizovan, prelep mužjak, baš utegnut i snažan, reaguje na komade, poslušan.... od negde poznat ali ,,,, nije toga vlasnika kojeg sam pretpostavio ... Pođemo kući, prvo prošunjamo po gradu da se raspitamo da neko ne traži kera,,,, i slučajno svratimo do najbližev vet-a, očitamo čip, urredan, ali na toj adresi više nema nikoga niti je broj telefona tačan. Srećom Pirot je mali grad pa smo do jutra pronašli vlasnika, ali šta da nije ??? Pitanje je da li i ko, kako i sa kojim ovlaćenjima, vrši ažuriranje podataka o čipovanim psima/mačkama u bazi podataka ???
 13. Još ako oprskate protiv krpelja - milina!
 14. Imaš na pijaci krompir od 50g i od 450g. Zato postoje vage i kantari. Dva pileća leđa prosečne težine 200g, sa dodacima pirinča i ostalog povrća od 250g sa malo semenki i ljuspi od jaja je dnevno dovoljno za pita od 25kg, koji nije u nekom treningu, Pa nek cvili kolko oće. Sa 5 meseci ja pse hranim 4x dnevno. PS Jeste li čidtili psa od crevnih parazita??