zmanic

Members
 • Content count

  925
 • Joined

 • Last visited

6 Followers

About zmanic

 • Rank
  Advanced Member
 • Rodjendan 10.10.1966.

Informacije o profilu

 • Pol
  Not Telling
 • Lokacija
  End Of The World
 • Interesovanja
  HiFi, fly fishing, planinarenje

Recent Profile Visitors

1502 profile views
 1. zmanic

  Hrana za radne pse?

  NE.
 2. zmanic

  Shiwa

  Arpad je sa 5,5 meseci prerastao mamu i uskoro će dobiti ovde svoj zasebni topic:
 3. zmanic

  Granule skromnih cena a dobrog (skromnog) kvaliteta

  Uvek će biti problematično šta je i kolika je "granična cena skupih" granula. Za mene je granica cena junećeg mesa sa koskom u kasapnici. Preko toga nemam nameru idem, ukoliko je pas zdrav, jer smatram da je meso, meso. Iz mog skromnog iskustva, prihvatljivo na srpskom tržištu; za kuje dojilje i bebe Josera Family, Za štence Josera Kids, za mlade Premil Super Sport i Cibau.
 4. zmanic

  JOSERA ll

  Ponudi psu juneću plećku sa sve koskom i granule duplo skuplje od iste i dobićeš odgovor na argo-stočarske nedoumice! Cena granula je nešto što je najmanje bitno u ovom slučaju. https://www.zooplus.ie/shop/dogs/dry_dog_food/josera/128495 Meni je ovo dovoljno: ionako su moji psi pretežno na BARF-u, granule samo kad moraju. Štence nisam smeo na BARF-u da podižem da me budući vlasnici ne bi psovali. Sami smo prošli takav preokret i znam kolko može da bude problemazičan taj prelazni period od 5-6 dana u tom uzrasti
 5. zmanic

  miljkovina

  Ako nema tragova limfe niti sukrvice, verovatno je zarastao stomačni zid. Ne šiju se rane koje ne krvare. Ja bih mazao kantarionovim uljem, dokazano pomaže zarastanju rana.
 6. zmanic

  JOSERA ll

  Ne pratim agro berzu, izvini unapred, ali pričaš koješta. Ja sam prezadovoljan sa obe varijante. Podigao sam zadnje leglo na Jisera Family i J.Kids . Imam šta da prikažem. Šiva osim gore navedenih (navikla se pored štenaca) uzima voljno još samo Premil Super Sport. Sve ostale veoma teško (kuja je odrasla na BARF ishrani).
 7. zmanic

  JOSERA ll

  Josera junior, 20kg dzak je oko 3500, Josera kids, 15kg dzak je oko 4500, nisam nasao jevtinije nigde sada.
 8. zmanic

  Westi ili Patuljasti Beli Snaucer?

  Na takvo i slična pitanja odgovarano je već mnogo puta. Potražite po Forumu. Lično ne bih nikad savetovao nekoga neodlučnog, koga ne poznajem lično, koju rasu da odabere.Nije to odluka od danas do sutra, već za mnogo duži period. Za te pare, ne možete se nadati nekom izboru kvaliteta (zdrastveno psihofizički proverenim krvnim linijama), ali vredi ponekad biti uporan, tražite, raspitujte i samo će vam se kasti mnogo toga korisnog.
 9. Dormeo ili neka druga marka ? PS Morao da pitam u ime kolega iz kanc., još se valjaju i krive po podu.
 10. zmanic

  Shiwa

  I peto štene je ublizini, u Nišu, do sada nije izvođeno na izložbe, ali biće prilike da na nekoj u skoroj budućnosti upoznate i Admirala: PS On je bio najkrupniji u leglu,pomalo letargičan i trom,ali kad sam ga obišao pre 2-3 nedelje to je sasvim drugi pas. Živahan, čvrst, brz i energičan. Zahvaljujući kvalitetnoj hrani i fizičkim aktivnostima postao je onakakv kakv AST treba da bude u tom uzrastu.
 11. zmanic

  Shiwa

  Imao sam hendlere kakve nema niko:
 12. zmanic

  Shiwa

  Da predstavim malo i Šivino prvo leglo i prvo izvođenje pred sudije četiri njena šteneta na CAC Pirot Arpad (ostaje kod mene) je VP1 i Baby BOB: Aga III je VP2: Axa, VP1 kod beba AST: Samim nastupom, obzirom na starost pasa i hendlera sam prezadovoljan. Izveli smo skoro celo leglo (4 od 5 komada) i nema nekih zamerrki niti od sudije niti bilo koga prisutnog u gledalištu. Ocene i komentar sudija (Jelena Lazović - Milnikstaf kennel) puni hvale. Najnahvaljenije štene je bilo van konkurencije, prijavljeno na dan izložbe te samo ocenjeno kao VP, ali kerić od koga najviše očekujemo. Axon Spot:
 13. zmanic

  Svaki savet je dobrodosao

  Nema na čemu, tu smo da se ispomažemo međusobno. Nema čarobnih granula, sve je to smeće na isti kalup. Samo sam prepoznao poznate mi simptome i setio se kako smo i mi rešili.
 14. zmanic

  Posesivno i dominantno ponašanje ženke

  Moja je sa 2 godine poчела da diže zadnju nogu kad piša. Što je veći grm, više diže. Posle razgrće kandžama travu i zemlju uokolo, šepuri se kao tigar kad obeležava teritoriju.
 15. zmanic

  Cane Corso 20. dio

  Daj izvor, ovo je nešto ili senzacionalno ili senzacionalističko !