zmanic

Members
 • Content count

  899
 • Joined

 • Last visited

6 Followers

About zmanic

 • Rank
  Advanced Member
 • Rodjendan 10.10.1966.

Informacije o profilu

 • Pol
  Not Telling
 • Lokacija
  End Of The World
 • Interesovanja
  HiFi, fly fishing, planinarenje

Recent Profile Visitors

1336 profile views
 1. Rotvajler stene - 2 i po meseca - ishrana

  Nije pas sprevljanje torte pa da se meri sve u gram. Za početak ti je matematika OK, ali predstoji vam faza zvrzanog rasta te se sve menja na dbevnom nivou i uvečava 2-3 puta za par meseci. Ja bih granule davao uveče, ako već moraju da se daju. Tačne količine određuju se na osnovu stanja i kondicije psa.
 2. Americki Staford - Stene

  Nabavi neku gajbicu pa nabacaj stare krpe ili stare pamučne stvari, karton će uskoro početi da cepa u konfete...
 3. Americki Staford - Stene

  Ovo štene ima 30-35 dana, ne više. Granule za štence zmrvi i potopi u mlaku vodu, a poželjno je da u jedan odrok dbevno ubaciš i jogurt, NIKAKO jravlje mleko, dobiće proliv.
 4. Genetika

  Velika je lutrija ta kombinatorika gena. Može biti pravilna raspodela gena, (distribucija slučajnih ali i uslovnih događaja) kako kažu statističari, ali ne mora, život je velika lutrija. sa mnogo nepoznatih pravila. Moja kujaj e proletos okotila 7 mužjaka i 1 ženkicu, malo ko je poverovao dok nije došo da se uveri. Sa druge strane, samo jedno štene nije nasledilo masku ni boje od oba roditelja. Mislim da se ne treba previše opterećivati šta će i kako potomci naslediti, posebno ako se ne lično ne poznaju svi preci iz bar tri prethodne generacije. Onda dolazi bezrazložno do nekakvih razočarenja kod početnika jer ne poznaju ni karakter ni zdrastveno stanje predaka, jer ih zanima samo boja dlake, očiju.... a pas je i karakter, i instikti .... i mnogo toga drugog što se ceni. Svakako da ne treba papriti pse sa očiglednim manama ni po koju cenu.
 5. Prenos vlasnistva psa

  Nije dovoljno, trfebate kuju preneti na vas.
 6. Štenci AST-a

  Prostali su mi jedan mužjak i jedna ženkica (prvi i treća sa gornje fotografije). Za članove Foruma spreman sam na poseban popust. Štencu su juče napunili 2 meseca, primili drugu vakcinu i spremni su za odlazak iz legla.
 7. Shiwa

  Sutra punimo dva meseca,a danas polako, jedan po jedan, počinjemo da odlazimo u nove domove.
 8. CACIB Natalinci 2018

  Nevidljivi psi sa najvišim ocenama. Samo čekam kada će početi i na pobednička postolja da se penju
 9. Neposlušno štene staforda

  Gliste ne izhledaju tako. Biće da je pojeo ili progutao nešto nejestivi (plastiku, gumu ....)...
 10. Neposlušno štene staforda

  Pas je još mali, stavite malo leda i proći će, nema mesta panici. Potrebno je psa postavite na njegovo mesto - zadnje u hijerarhiji porodice. Jos je mali i sada miu je vreme da shati ko je ko. Morate da se spustite na njegov nivo i objasnite mu recnikom koji razume, ne vikom i galamom, niti tučom. Znaci pocinjete jos sa hranjenjem, pozvivanjem na igru, smestanjem na njegovo mesto, ulaz/izlaz na vratima i kapiji, setnja na povocu .... sve su to rituali gde vi trebate da budete dominantni i koje trebate da savladate!!! Nikako ne tucite psa, jer ne shvata šta tražite od njega. http://opusteno.rs/svet-zivotinja-f109/kako-psi-razmisljaju-t18749.html
 11. Shiwa

  Hvala, hvala! Prezadovoljan sam. Nije što su moji, ali ispali su ko nacrtani. Obzirom na Šivinu konstituciju nisam očekivai ovakve kosture, već imaju oko 3kg. Povukli na tatu u gabaritu, a na mamu farbu i pigment.
 12. Sta davati psu za bolju dlaku i sjajniju

  Dvadesetak do tridesetak dana. Sada je vreme linjanja, normalno je da dlaka bude lošija i da otpada.
 13. Sta davati psu za bolju dlaku i sjajniju

  Daj neku sliku da vidimo šta je to "loša dlaka" ?
 14. Shiwa

  Napunili smo mesec dana,pre neki dan:
 15. Štenci AST-a

  Prodajem štenca Američkog stafordskog terijera, od odličnih roditelja, šampionskog porekla. Oštenjeni 08.03.2018. godine. 4 mužjaka i 1 ženkica. Odlično odnegovani, očišćeni od parazita i kompletno vakcinisani, isključivo sa pedigree-om, Štenci se prodaju sa 2 meseca, samo ozbiljnim i odgovornim vlasnicima. Pedigree štenaca: http://www.pedigreedatabase.com/breeding.result?father=2668709&mother=2201917 kontakt: inbox ili +381 65 627 60 99 For sale American Stafford Terrier puppies, from excelent parents, champions origin and professionaly raised. Puppies comes fully vaccinated witf FCI Pedigree. Only for serious and responsible owners! contact: inbox or mob: +381 65 627 60 99