ZUBAN

Members
 • Content count

  4250
 • Joined

 • Last visited

About ZUBAN

 • Rank
  Hero Member
 • Rodjendan 26.02.1965.

Informacije o profilu

 • Pol
  Male
 • Lokacija
  Porodin, SRB/GER.
 • Interesovanja
  Lov, Lovacki Psi, Ribolov, Golubarstvo, sve u vezi sa Zivotom,Zivotnom okolinom, Prirodom...

  "...nemoj zameniti moj karakter sa mojim ponasanjem... moj karakter to sam ja, moje ponasanje zavisi od tebe..."

Recent Profile Visitors

1129 profile views
 1. Gomila novosti u svetu DD, koliko na uzgojnom nivou i jos vise na politickom nivou. Uskoro cu ovde da vas obavestim o najnovijim zbivanjima u zemlji i svetu.
 2. NOP - 16.deo

  Ispiti VJP i HZP, za koje niko nezna da su se ikad i gde odrzali. Do duse, imalismo to crno na belo jos 2010., 2011., 2012., ... Dokaz da ljudska halapljivost nezna za granice, na Obraz, iole Postenje,Cast, Kolegijalnost itd. sam odavno prestao da mislim. "Eminentni Sudija", koji je sudio na Svetskoj Izlozbi Pasa u Lajpcigu, cije jesudjenje "Kratkodlakih Nemaca" uzrujalo siroku javnost u nemacku, Potpisuje/Overava i "Blanko-Cekove" po zelji i narudzbini.
 3. NOP - 16.deo

  Matematika losa, ali je za to "veroispovest" odlicna... Ocenska lista koja je obisla svet
 4. Pozdrav svima koji se jos nalaze ovde ili bar s vremena na vreme "provire". Pokusacu, kad smognem vreme, da ovo malo ozivim i ovde, jer mi FB u svakom slucaju ide na zivce, a i steta je da propadne mesto na kojem naj vise pametnih stvari stoje zapisane u zadnji 100 ili vise godina. vas zuban.
 5. Oooo "Bradonje", ima li vas jos...?
 6. Ko je predsednik KSRS?

  Ja mislim da se do danas nista nije promenilo. Odnosno, kog god da pitam za rukovodstvo saveza, odgovor je uvek isti "Doktor"...
 7. NOP - 16.deo

  Nije Iskljucivo da si u pravu ... Ma da, on nikad nije izaso iz mene, i ako sam ja iz njega odavno...
 8. NOP - 16.deo

  Jaka cena je relativna i zavisi iskljucivo od volje i/ili mogucnosti jednog "Zaludjenika" da je plati. ...i zuta kuca u pozadini je takodje relativno lepa.
 9. NOP - 16.deo

  Na slici, jedan od mozda 40 000+ DD-a u srbiji i nemackoj... Pitanje za "Pesnika": Sta je ovde i ovom losom fotografijom hteo da kaze?
 10. Ira vom Balkanhoff (Kuhls Dirk X Mira ) VJP 73+76, HZP 204, Hegew. 216, VGP I./323 ÜF, Btr, Vbr, HD-frei, v.W-frei Sg.11/Sg.10. Pozdrav Lovci i uvek nam dobar pogled.