Nade_dvm

Members
 • Content count

  618
 • Joined

 • Last visited

About Nade_dvm

 • Rank
  Advanced Member
 • Rodjendan 28.07.1991.

Informacije o profilu

 • Pol
  Female

Recent Profile Visitors

859 profile views
 1. Krvna slika je jako losa, nek se uradi i test na erlihija zato sto i trombociti su uzasno niski. Pas se mora staviti ja jak antibiotik i to po mogucnost venski. Sto vise infuzije i sto da se spusti ta temperatura sto pre.
 2. Ovo ni sam veterinar ne bi mogao da desifrira. Ja pisem sto citlivije, a kad neko od humanca/ veterinara ovako pise to meni znaci da nema pojma sta radi.
 3. Pa u princip pas sta ima 40temperatura kako vi kazete trsko da ce jesti ili imati volja da se krece. Iato kao i mi ljudi ne mozemo ustati iz kreveta a ne tako dobro najesti se... tako da ne znam, jeste li sigurni za toliko visoka temperatura?
 4. Pa nafuran i nimalo komunikativan, kad nesto planira ne kaze yvek sta i bude frka za svi ostali. Nije ni priblizno tako podmackano kad je on u pitanje kao sto mi gledamo. Ali sam posao, to jeste tako kao ato je na tv
 5. On je totalno drugaciji u zivo nego na tv, moram da te razocaram... Doduse nije bio taj dan u ova klinika vec u ona, gde je onkologija, i usao je samo na kratko kad se vratio. Sad se do ova klinika gradi nova koja ce biti samo za njega
 6. Druze, ja sam ti rekla koji je jedini lek za displazija. Ako hoces da mucis psa, trazi ovo... da li mislis da bi taj pas trpeo pojese i kaiseve? On ceto u tren pregrizati.
 7. Zaboravila sam da dodam, ako se radi za Nodol sto imamo i mi, to vam je samo sumplement, to je glukozamin i honroitin, to vam ne resava problem. Kod displazija jedina terapija je hiruska.
 8. Bila sam na jedan dan dio Fitzpatrick tima videla sam sve unutra, nisam bila u sala ali sam dobar dio vremena provela u dio gde se radi dijagnostika, CT i magnet. Ono sto su mi rekli je da magnet koji oni trenutno imaju je toliko nov da ni humanci nemaju. Ja sam se toliko nasmejala a oni me cudno gledali, nije ljudima bilo jasno zasto se smejem Rekla sam ti da cu se vratiti po drugi put. Ako idem jos jednom ostacu tamo hahaha
 9. Ukoliko je uspostavena sigurna dijagnoza, zahvat ne kosta toliko, tj ovisi koji zahvat vam je veterinar predlozio. Ako se radi za postavjanje implanta onda da, jer impalnt sam po sebe kosta. Postoji privatna veterinarna specijalisticka bolnica u okolini Beograda gde biste mogli da pitate, potrazite na FB Orthopaedics and Neurosurgery dr. Loncar tako nesto je bilo. Osim vestacki kuk postoji jos jedna metoda pri kojom se radi resekcija na caput femuri pri sto se pravi tzv. vestacki kuk i pas se sasvim normalno krece i bez bolove.
 10. Odlicno! Uzivajte
 11. Ja bi rekla ne sta sadrze, nego uporediti sastav sta ste prvi put davali, pa sta ste davali kad se promenila hrana i sad. Drugo, mozda njemu oblik dehidriranog proteina ne odgovara, pa zato seovo desava. Pokusajte sto vam kaze @Tuncay takodje.
 12. Ono sto vi jedete, to je malo diskutabilno. nije preporuclivo da mu date bukvalno ono sto vi jedete jer ce pas dobiti gastrit. drzite se vi do ono sto mu kuvate, bice on sdecan i sa tom hranom. a sta se njega tice, kad je pokazao volju za hrana, onsa ste vi na pravi put prema oporavak
 13. Usi, moze biti i malesezija, moze biti usni sugarac. To sto vam uho izgleda cisto sa nadvoresnu stranu ne znaci da su cisti. E sad ako se pas cese svugde onda jeste vrlo je moguce da se radi za alegija.
 14. Mozda ako jede brzo i halaplivo pa dosta vazduh uzme (sto pre bi rekla da bi zdrigao al ajde) Pokusaj da podignes tanjir, da potopis dehidrat, ako onda i to ne valjda opet promeni. Jesi i pre dok je odrastao imao ovakav problem?
 15. Vec su vam rekli da vi niste dobili pasmina, nego mesanca. To nije bitno, cuvajte ga, voli te ga, ali samo da znate, kad ne postoji standard, onda nemate pasmina. Samim tim vi ne znate koje sve nasledne bolesti mogu se javiti i kako. Steta je da neke ljude koriste neinformiranost ostalima da bi zaradili pare.