Nade_dvm

Members
 • Content count

  612
 • Joined

 • Last visited

About Nade_dvm

 • Rank
  Advanced Member
 • Rodjendan 28.07.1991.

Informacije o profilu

 • Pol
  Female

Recent Profile Visitors

668 profile views
 1. Odlicno! Uzivajte
 2. Ja bi rekla ne sta sadrze, nego uporediti sastav sta ste prvi put davali, pa sta ste davali kad se promenila hrana i sad. Drugo, mozda njemu oblik dehidriranog proteina ne odgovara, pa zato seovo desava. Pokusajte sto vam kaze @Tuncay takodje.
 3. Ono sto vi jedete, to je malo diskutabilno. nije preporuclivo da mu date bukvalno ono sto vi jedete jer ce pas dobiti gastrit. drzite se vi do ono sto mu kuvate, bice on sdecan i sa tom hranom. a sta se njega tice, kad je pokazao volju za hrana, onsa ste vi na pravi put prema oporavak
 4. Usi, moze biti i malesezija, moze biti usni sugarac. To sto vam uho izgleda cisto sa nadvoresnu stranu ne znaci da su cisti. E sad ako se pas cese svugde onda jeste vrlo je moguce da se radi za alegija.
 5. Mozda ako jede brzo i halaplivo pa dosta vazduh uzme (sto pre bi rekla da bi zdrigao al ajde) Pokusaj da podignes tanjir, da potopis dehidrat, ako onda i to ne valjda opet promeni. Jesi i pre dok je odrastao imao ovakav problem?
 6. Vec su vam rekli da vi niste dobili pasmina, nego mesanca. To nije bitno, cuvajte ga, voli te ga, ali samo da znate, kad ne postoji standard, onda nemate pasmina. Samim tim vi ne znate koje sve nasledne bolesti mogu se javiti i kako. Steta je da neke ljude koriste neinformiranost ostalima da bi zaradili pare.
 7. Ja bih da vas pitam iz koje ste odgajivacnice uzeli? Dali pre nego sto ste odabrali ovu pasminu ste procitali standard, pa da vidite dali i koliko se pas linja? Jeste li pogledali mozda koliko su ti odgajivaci poznati, koje uspehe imaju sa tim psima?
 8. Vestacka hrana mislite na dehidrat? Maknite to, njemu je trenutno digestivan trakt i onako poremecen, nece variti ta hrana kako treba i opet ce biti proliv. Drzite se do kuvana piletina i riza.
 9. Prvo nek pas celosno ozdravi, insistirajte po zavrsetka terapije da se radi krvna slika i sve dok nije ona kako treba pas nek se ne vakcinira. Pisali su ljudi da u ovaj period ne treba da ga mucite sa teskom hranom, pa bolje je samo kuvano meso i ta voda od riza sta se skuva. Izvucice se ne brinite.
 10. Promena veterinara, krvna slika i test za parvo. Pa tek onda pricamo za ostalo. I da, kako Petite kaze, taj pas nije uredno vakcinisan.
 11. Cudan zadah moze biti znak infekcije. Posetite veterinar, on ce vam reci sta je tacno. Mozda po potrebu prepisati antibiotik i dati neki oralni antiseptik.
 12. Fala ti Sanja za ponuda. Onda je daleko od mene, ja sam u Londonu, tetka mi zivi tu. U svaki slucaj, puno ti fala :*
 13. Jesam, ali kratak i dosta produktivan prestoj ce mi ovo biti, moram reci.
 14. @Peaches vidi vidi
 15. Ipak se radi za stariji pas. Posetite i drugog veterinara. Nek se uradi biopsija ako je to moguce i znace se sta je tacno. Ako pas na rentgen ne pokaze nista na b.drobove i c. drob uz dobra anestezija moze se operirati.