Nade_dvm

Members
 • Content count

  575
 • Joined

 • Last visited

About Nade_dvm

 • Rank
  Advanced Member
 • Rodjendan 28.07.1991.

Informacije o profilu

 • Pol
  Female

Recent Profile Visitors

526 profile views
 1. Ovo sto ste napisali nista nam ne kaze
 2. A jel? pa to si mi trebala ranije reci. Da ne trosim slovca za dz. Poskupili su
 3. Crv nazalost nije retka bolest. To sto mi ne testiramo ne znaci da ga nemamo. Isto je i sa lismanijom. Ovo isto se desava i u Makedonija. I mi nismo imali lismanija, erlihija niti dirofilarija dok nismo poceli testirati. E onda smo skontali sta sve imamo.
 4. Imas i scalibur ogrlica koja stiti od komarace.
 5. a sta su uradili na pregled? samo pogledali ga?
 6. Pas od moje drugarice koja takodje zivi u Sabcu je sasvim slucajno nadjeno dirofilarija. Test je radjen na salu, bukvalno jer nije imala nikakve probleme koje bi ukazali na ovo i ispala pozitivna. Nakon mislim 6 meseci konstantna terapija kuca je na test bila negativna. Ako se uhvati na vreme i te kako se moze resiti.
 7. Pa sta ako mu je otac visok 88cm? samo otac je taj sta daje gene? a gde je majka? sta ako mu je majka ispod standarda a on povuce na nju? a gde su deda i babe sa obe strane.... ne gledaju se samo roditelji, zato postoji pedigre, da se mogu ispratiti bar 3 generacije. Ti zelis da imas germansku dogu ili irski volcji hrt mozda? I zasto uopste dobijati edinke koje su van standarda? ili ljudi sto su pisali standard su bili glupi. e svasta.......
 8. Ja ne znam, ali meni je malo suludo da se kuja i njeno potomstvo prijavjuju kao par. Par znaci da su to dvije edinke koje bi odgajivac zbog svoje kvalitete i mane upario da bi koregirao ili dobio ono sto zeli. Majka i sin je incest u prva generacija, sto po meni je apsurdno jer tu se dobijaju problemi u daljim generacijama.
 9. Ne mora da znaci. Mozda je jednostavno genetika u pitanje. A i jos je mlad, tako da moguce je i da dostigne svoja visina.
 10. Jel ovo rasne? JA bih da se to izvadi i da se shalje na patohistologija.
 11. Ima. da se uradi krvna slika, da se testira pas i da se vidi za koji virus se radi i da se produzi terapijom.
 12. Moze. nije labrador za vas.
 13. ako znate zasigurno da je Staph.aureus znaci da je veterinar radio bris. a ako je uradio bris onda treba da ima i antibiogram. prema njemu se terapija odredjuje.
 14. Znate da mozete izgubiti kuju jel da? To sta joj pukao rog znaci da on nije mogao podneti taj pritisak i da se to moze ponoviti.
 15. Nasi granicari ne traze papire jer nemaju pojma, ali gnjave do milje volje. Zadnje sta mi je prijatelj rekao kad je nosio psa u Bugarskoj da ga snima, nasi granicari su hteli da mu carine psa