xoli

Members
 • Content count

  4126
 • Joined

 • Last visited

About xoli

 • Rank
  Hero Member
 • Rodjendan 15.05.1979.

Contact Methods

 • MSN
  amerstaff@hotmail.com

Informacije o profilu

 • Lokacija
  Rotterdam-NL
 1. Sto se tice APBT Kluba Srbija , bicete blagovremeno obavesteni . 2018 . verovatno samo jedan show godisnje , najverovatnije maj ili setembar . Glavni sponzor se verovatno menja bas kao i lokacija odrzavanja , no to sve otom potom .
 2. Koliko je stara sada Margo ? Znam da vreme leti ko ludo ... Je l ima 3 godine ?
 3. Prvo da vam cestitam na udomljivanju psa , nadam se da nista pogresili tj. da ste dorasli izazovu . Zvuci kao hladan pas , a i meni licno vise lici na amstaffa , eventualno pola pola . Sto se tice laminata , psi ga generalno ne vole i plase poneki . Neki se psi naviknu , a neki nikada. Mozes da radis na tome hrabrenjem i lagano . Obratite paznju na panicno stanje jer tada psi znaju da odreaguju kako ne treba . Mozes i neku krparu da bacis na laminat ili neku stazicu . Za penjanje na namestaj i krevet ti je transporter najbolje resenje . Zatvoris ga u isti kada niste kuci .
 4. AKC je za US kao fci kod nas i tamo moze samo amstaff ( genetski pit ali selekcijom na izgled je ovo sto je danas ) da se izlaze , ADBA pit je iz radnih linija , a kod UKC je i jedno i drugo i miksevi medju njima . AKC ne dozovoljava ADBA ili UKC pse u svoj registar , sto zbog imena , sto zbog snobizma tj "ekskluziviteta" Da remiziramo ., Junior je UKC americki pit bul . Buli je nesto totalno trece i ima ih od pocketa ( mali , ruzni , debeli , debeli , beskorisni i bolest u najavi ) pa do xl pasa koji su bandozi u sustini i standarda koji su izmedju . Totalno nepotrebno pored sbt - a , amstaffa , apbt , bt ... Da ne pomminjem registre ima ih dosta .
 5. Norrod drzi ukrvljene red devil i corvino pse . Imas ga i na fb . http://www.ironlinekennels.com/pitbullofrn_Nx.html